Dennikrelax

Cottage cheese je nová múka

Ak mu ešte niekto neprišiel na chuť, tak asi zatiaľ nenašiel ten správny recept

Slovensko – krajina ružových vín: Čo robí naše „roséčka“ svetovými hviezdami?

Zvodná farba, omamná vôňa a chuť, ktorá si podmaní každého – slovenské ružové vína ni...

Na dubajskú čokoládu z Mixit sa čaká týždne

Trend z TikToku dorazil na Slovensko – na dubajskú čokoládu z Mixit sa čaká týždne

Ako zdravo a rýchlo variť?

Digitálna fritéza vám pomôže pripraviť obľúbené chrumkavé dobroty, a to aj úplne bez...

Vianočný knižný radca. 5 tipov na knihy plné receptov

V poslednom období vyšlo mnoho skvelých kuchárskych knižiek, v ktorých nájdete nielen...

Voňavé a chutné. 80 receptov ako od babičky

Kniha ponúka výber obľúbených a osvedčených receptov, aké robili naše staré mamy

Krevety s kukuričnou kašou: južanská špecialita z dielne Carltona McCoya

Spoznávanie chutí ako cesta k objavovaniu sveta: Carlton McCoy a jeho dobrodružstvo s...

Gabo Kocák prináša nový pohľad na tradičné chute

Slovenská kuchyňa v modernom podaní