Letná dekorácia v štýle exotickej dovolenky oživí interiér aj záhradné posedenie

Chceli by ste celé leto stráviť na tropickej dovolenke, ale život Vám to nedovolí? Potom si také prostredie zariaďte doma! V KiK nájdete novú kolekciu letných dekorácií, ktoré Vám prinesú exotickú atmosféru až do Vašej obývačky, na balkón alebo na záhradu.

Pre milovníkov originálnych detailov je tu  nápojový set s pohármi a karafou pripomínajúci kaktus, ktorý využijete na servis osviežujúcich nápojov alebo ako štýlový dekor na stole. Ak máte stôl väčší, môžete k tejto či inej nápojovej súprave zvoliť aj metalický alebo drevený dekoračný podnos, ktorý poslúži ako trendy aranžmán alebo naňho môžete poukladať  chutné jednohubky či ovocie k posedeniu. Bude to pôsobiť elegantne, ako na dovolenke v exotickom hoteli. Zaujímavou novinkou je aj dekoračná smerová tabuľka, ktorou si ozvláštnite priestor. V KiK tento letný doplnok nájdete v dvoch variantoch.

Symbolom pohody na dovolenke sú  jednoznačne ananásy. Toto keramické ovocie do priestoru okamžite vnesie sladký nádych tropického raja. Doplnením či alternatívou môže byť aj dekorácia slona, ktorý pripomína ďaleké exotické krajiny. Takto si letne vyzdobíte terasu alebo balkón.

Zdroj foto: https://spolocnost.kik-textilien.sk/sortiment/nasa-brozura