Zlato pre pleť

Zlato má už od pradávna čarovnú moc a to nielen na nežnejšie polovičky, ale aj v kozmetickom priemysle si našlo svoje čestné miesto. Kozmetické firmy nám sľubujú už po krátkom čase zlepšenie elasticity pleti a vyhladenie vrások. Využíva sa ako súčasť do sér a krémov, ktoré zaručujú omladenie. Nesporným plusom krémov obsahujúcich zlato je, že sa dajú použiť na všetky typy pleti a nespôsobujú žiadne alergie. Aj vás láka vyskúšať tento zázrak?


Za kvalitu sa platí
Zlaté prípravky vám dozaista prevetrajú peňaženku, takže sa pripravte na podstatne vyššie sumy, ako pri kvalitných krémoch, ktoré žltý zázrak neobsahujú. Na druhej strane vám ale poskytnú očakávané výsledky. Zlato pôsobí ako antioxidant, ktorý spomalí starnutie. Navyše, v kombinácií s ostatnými látkami, sa jeho účinky ešte zvyšujú. Dodáva pleti zlatý nádych a zdravú farbu.

Hydratácia
Krémy so zlatom sú určené najmä pre zrelú pleť a dávajú našej pokožke ochranu a hydratáciu. Chránia pred chladným aj suchým počasím. Sú ideálne na obdobie počas zimných mesiacov.
Ďalším bonusom je, že uzamykajú vlhkosť v pleti, vďaka čomu je pleť hydratovaná.

Zbaví vrások
Ak z vašej peňaženky trčia prebytočné peniaze a investujete do zlatého produktu, za zmienku stojí podkladová báza pod make up. Zamaskuje vrásky a dodá pleti matný vzhľad, čo ocenia ženy najmä s vysokou mastnotou pleti. Zlato pomôže pleť spevniť, zmatniť a dodá jej jas.

Nie len v krémoch
Dnešná doba ponúka množstvo možností, takže zlato nenájdete iba v krémoch a sérach, ale aj v kondicionéroch so zlatom. Predstavuje nadštandardnú starostlivosť v oblasti vlasovej kozmetiky, dodáva vlasom sviežosť, regeneračný efekt a zároveň obnovuje ich prirodzený lesk. Ak sa vám stále máli, môžete si zadovážiť aj luxusné šampanské. Čiastočky v sekte sú vraj zdraviu prospešné a majú vplyv na psychiku a krvný tlak. Dajte si však pozor, aby sa vám tlak nezdvihol pri pohľade na cenovku.

V konečnom dôsledku platí, že o pleť sa musíme určite starať a dodávať jej potrebné vitamíny a spevňujúce látky. Lenže akákoľvek investícia roky neoklame. Tak iba dôkladne zvážte, či stojí skutočne za to.

Autor: Janka Radimáková