ZDRAVIE V MOJICH RUKÁCH

Po prvýkrát v histórii R.A.I. vystúpi medzinárodný tím liečiteľov na otvorenom podujatí, ktoré sa bude konať v sobotu 21.6.2014, od 10.00 v Hoteli Bratislava a v nedeľu 22.6.2014 od 11.00 na námestí pri Eurovea. Široká verejnosť a návštevníci z okolitých krajín budú mať tak jedinečnú príležitosť položiť svoje otázky odborníkom, ktorí sa dlhé roky zaoberajú alternatívnou medicínou, absolvovať zaujímavé prednášky, besedy a ukážky jednotlivých liečebných techník. Podujatie vyvrcholí v posledný deň festivalu pokusom o zápis o rekord vo vytvorení najväčšieho anjela a bohatým sprievodným programom.


Organizátori festivalu sa rozhodli po prvýkrát v celej histórii R.A.I. otvorene odpovedať i na tie najnáročnejšie otázky a počas celých siedmych dní byť k dispozícii širokej verejnosti zo Slovenska i z okolitých krajín. Tá sa môže od pondelka 16.6.2014 do piatku 20.6.2014, vo vyhradených priestoroch nákupného centra Eurovea, zúčastniť verejných prednášok a ukážok jednotlivých terapií a meditácií.

Festival bude pokračovať slávnostným programom v sobotu 21.6.2014 v hoteli Bratislava, v mestskej časti Ružinov, kde sa návštevníci môžu zveriť priamo do rúk najvyhľadávanejších R.A.I terapeutov z viacerých kútov Európy a vyskúšať si jednotlivé ošetrenia a liečebné techniky na vlastnej koži. Reiki, AROLO, Aktívna duchovná terapia, BaBandi, či Atlantská Kabala. To všetko a ešte omnoho viac čaká na zúčastnených v programe festivalu R.A.I..

V rámci festivalu budú mať návštevníci možnosť nahliadnuť i do sveta liečebných pomôcok alternatívnej medicíny, oboznámiť sa so správnym využívaním mimoriadne populárnych liečivých kameňov, čajmi, bylinkami, kozmetiky a inými produktmi alternatívnej medicíny na podporu liečebných a harmonizujúcich procesov. Nebudú chýbať ani hudobné koncerty a detské atrakcie.

“Tradíciu R.A.I. Festivalov sme založili v roku 2013.  Hlavným cieľom je priniesť poznanie, myšlienky a techniky práce s liečivými energiami do jednotlivých regiónoch Slovenska.” povedal pre médiá Anton Kuruc, Vedúci R.A.I. pre Slovensko a Čechy.

Podrobnejšie informácie o programe na: www.pozitivnevysledky.sk


Video R.A.I.
https://www.youtube.com/watch?v=gH9WmKhaLaA