Vyhrajte zábavu počas celého roka!

Hry sú pre rodiny a medziľudské vzťahy dôležitejšie než si myslíme. Potvrdzuje to aj viedenská spoločnosť Piatnik, ktorá oslavuje neuveriteľných 200 rokov skvelej zábavy. Po celé tieto roky prináša hracie karty, puzzle a spoločenské hry.

Viedenská továreň na výrobu hracích kariet bola založená v roku 1824 ako malá dielňa, kde sa ručne maľovali karty. Pre rodinu PIATNIK všetko začalo v roku 1839, keď do spomínanej dielne nastúpil Ferdinand Piatnik – mimochodom rodák z Budapešti, ktorý neskôr študoval v Bratislave. Na začiatku vyrábali len karty, v 60 rokoch minulého storočia pridali puzzle a spoločenské hry. S celosvetovou ročnou produkciou 25 miliónov hracích kariet, 1 miliónom stolových hier a 1 miliónom skladačiek puzzle dokazuje, že spoločenské hry nestratili nič na svojej príťažlivosti. Prostredníctvom siete exkluzívnych partnerov spoločnosť Piatnik pôsobí v 60 krajinách sveta.

Prečo hrať spoločenské hry?

Pridanou hodnotou spoločenských hier je, že ľudí učí komunikovať, spolupracovať a tráviť čas spoločne. Nie je to o tom, že deti trávia dlhé hodiny pri počítači alebo tablete. Ide o to, aby si rodina a priatelia spoločne užívali voľný čas a zábavu. Rodiny, ktoré sa hrajú majú lepšie vzťahy, lepšie komunikujú, deti sa zároveň učia od svojich rodičov, ako zvládať prehru.

Zdroj foto: pixabay.com

Súťažná otázka:

Koľké výročie oslavuje tento rok spoločnosť Piatnik od jej vzniku?

Dôležitou výbavou každej letnej dovolenky alebo výletu sú spoločenské hry. Zapojte sa do našej súťaže a vyhrajte spoločenské hry od spoločnosti Piatnik.

Ceny súťaže:

  • Chocolates
  • Cink Twist
  • 2Gether

Budeme radi ak našu súťaž budete zdieľať na sociálnych sieťach 😊

 

Súťaž trvá do: 26.07.2024