Vilo Habo varí najlepšie recepty z TV šou

Vďaka relácii o varení, ktorú od minulého roka vysiela televízia JOJ, sa podarilo objaviť mnohé kulinárske talenty, ktoré by si právom zaslúžili „Rad zlatej varešky“. Nielenže sú pre varenie zapálené a vedia sa v kuchyni svižne obracať, ale aj prichádzajú s naozaj delikátnymi receptami na jedlá od výmyslu sveta.

Po úspešnej knihe Vilo Habo varí lepšie ako tvoja mama vyšiel tentoraz výber toho najlepšieho, čo ste doteraz mohli vidieť v populárnej televíznej šou.
Vilo Habo špeciál, to je vyše 130 strán receptov.
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty na slano.
V knihe nájdete 70 zatiaľ nezverejnených receptov nielen od obľúbených Habovcov, ale aj od slovenských celebrít, napríklad Mariána Miezgu, Jozefa Vajdu, kapely Hex či komičky Evelyn.
Svojimi fantastickými receptami prispeli aj Lhotovci, Rumlovci, Kánovci a mnohé ďalšie rodiny, ktoré sa zúčastnili tejto kuchárskej šou.
A nechýba medzi nimi ani Kristína Farkašová, Lujza Garajová Šrameková, či Michal Hudák.


Čo navarila Evelyn, Kristína Farkašoví, či Marián Miezga?
Prečítajte si Celebrity varia.

Tvarohové guľky

BUDEME POTREBOVAŤ:

• 500 g mäkkého tvarohu
• soľ
• 3 žĺtky
• 150 g detskej krupice
• 400 g jahôd
• 4 lyžice trstinového cukru
• 4 lyžice kyslej smotany

POSTUP: Tvaroh zmiešame s trochou soli a žĺtkami, pridáme krupicu a premiešame. Z cesta vytvoríme guľôčky, ktoré varíme vo vriacej vode asi 8 minút. Jahody očistíme a opláchneme. Rozmixujeme ich s cukrom a smotanou.
Podávame: Uvarené guľky servírujeme tak, že ich polejeme jahodovou omáčkou.