VIANOČNÁ HUBOVÁ POLIEVKA

  • 4 vrecká KetoDiet proteínovej hubovej polievky 500 g čerstvých húb, príp. šampiňóny
  • 2 cibule
  • 2 kaleráby
  • čerstvý kôpor
  • rasca soľ
  • karí korenie kyslá smotana olivový olej

Postup:

Na olivovom oleji orestujeme najemno nakrájanú cibuľku, pridáme huby, rascu, soľ a dusíme. Kaleráb nakrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode, do ktorej pridáme karí korenie. Pripravíme si proteínovú polievku podľa návodu. Časť podusených húb a uvarený kaleráb vmiešame do polievky a rozmixujeme. Zvyšok pridáme v celku. Dochutíme kyslou smotanou a ozdobíme čerstvým kôprom.

Recepty zostavila Martina Dvořáková, výživová špecialistka na ketodiétu.