VIANOČNÁ HUBOVÁ POLIEVKA
- 4 vrecká KetoDiet proteínovej hubovej polievky 500 g čerstvých húb, príp. šampiňóny
- 2 cibule
- 2 kaleráby
- čerstvý kôpor
- rasca soľ
- karí korenie kyslá smotana olivový olej
Postup:
Na olivovom oleji orestujeme najemno nakrájanú cibuľku, pridáme huby, rascu, soľ a dusíme. Kaleráb nakrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode, do ktorej pridáme karí korenie. Pripravíme si proteínovú polievku podľa návodu. Časť podusených húb a uvarený kaleráb vmiešame do polievky a rozmixujeme. Zvyšok pridáme v celku. Dochutíme kyslou smotanou a ozdobíme čerstvým kôprom.
Recepty zostavila Martina Dvořáková, výživová špecialistka na ketodiétu.