Tretí zápas neúspešný

Piešťany cestovali do Mikuláša s cieľom vyhrať aspoň jeden zápas, ale ten prvý im maximálne nevyšiel. Od začiatku boli aktívnejší domáci, v deviatej minúte nevyužil nariadené trestné strieľanie Bartík. O dve minúty neskôr ale otvoril skóre Paukovček vo vlastnom oslabení. Piešťanci však dokázali na konci tretiny vyrovnať, keď presilovku využil kapitán Kolník.

V druhej tretine ale v rozpätí dvoch minút dvakrát inkasovali, svoj druhý gól pridal Paukovček a v presilovke po ňom zvýšil Pleva a bolo prakticky rozhodnuté.

Tretiu tretinu začali lepšie tiež domáci, ktorí pridali aj štvrtý gól zásluhou Ďurného. V oslabení potom ale unikol Prokop a znížil na rozdiel dvoch gólov, ale domáci pokračujúcu presilovku využili a uzavreli na konečných 5:2. O katastrofálnej efektivite Piešťan svedčí aj nevuyžitá päťminútová presilovka v polovici tretej časti a Liptáci zaslúžene vyhrali a v sérii opäť vedú.

Ak chcú Piešťanci zajtra vyhrať budú musieť vo svojej hre niečo zásadné zmeniť.

 

MHK 32 Liptovský Mikuláš - ŠHK 37 Piešťany 5:2 (1:1,2:0,2:1)

Góly: 10:38 Paukovček (Kuric), 31:10 Paukovček (Pohanka), 33:20 Pleva (Lištiak, Mravec), 42:38 Ďurný (Mravec), 45:55 Pleva (Devečka, Bartík), - 19:47 Kolník (Zajac,Prokop), 45:10 Prokop (Baran)

 

ŠHK 37 Piešťany: Tomek - Kolník, Kalafut, Bučka, Zajac, Magušin, Grman, Poláček, Vrána - Baran, Prokop, Pupák - Románek, Peško, Haring - Gálik, F.Novák, Lušňák - Rybárik, Učeň, Chylo

MHk 32 Liptovský Mikuláš: Palko - Lišťiak, Devečka, Kokavec, Bača, Kadlubiak, Vlk, Hyben, Petran - Bartík, Pleva, Macík - Kuric, Paukovček, Pohanka - Ďurný, Mravec, Zlocha - Blaščík, Roháč, Oravec

 

(sd)