Toastový chlieb so slaninou a špenátom
Potrebujeme:
Penam Toastový chlieb, oravská slanina, listový špenát, žltá paprika, čierne mleté korenie.
Postup:
Špenátové listy umyjeme, prípadne sparíme horúcou vodou a necháme odkvapkať. Papriku umyjeme a nakrájame na pásiky. Toastový chlieb opečieme v toastovači alebo nasucho na panvici. Potom na panvici zľahka opražíme tenké plátky prerastenej oravskej slaniny a papriku. Teplý toast obložíme slaninou, špenátovými listami a paprikou. Môžeme dochutiť čiernym mletým korením.
Náš tip:
K plneným toastom je vhodné servírovať rôzne druhy šalátov z čerstvej zeleniny.
Penam Toastový chlieb – v ponuke je toastový chlieb svetlý a toastový chlieb maslový. Môžete ho použiť na prípravu obložených, plnených aj zapekaných toastov. Pre milovníkov tmavého pečiva Penam ponúka aj tmavý toastový chlieb, či toastový chlieb cereálny.
Orientačná cena: 1,19 €/500 g, 0,79 €/250 g.