Toast s volským okom
Potrebujeme:
Penam Toastový chlieb, vajce, listová zelenina, syr eidam, maslo, petržlenová vňať, listový šalát.
Postup:
Plátok toastového chleba natrieme maslom, posypeme petržlenovou vňaťou, dáme plátok syra a prikryjeme druhým plátkom chleba. Poukladáme na plech a vložíme do zohriatej rúry na niekoľko minút. Medzitým si v panvičke pripravíme volské oká, ktoré naservírujeme na zapečené toasty. Ak chceme, aby mali volské oká pekný tvar, smažíme ich vo formičke. Podávame s listovým šalátom.
Náš tip:
K plneným toastom je vhodné servírovať rôzne druhy šalátov z čerstvej zeleniny.
Penam Toastový chlieb – v ponuke je toastový chlieb svetlý a toastový chlieb maslový. Môžete ho použiť na prípravu obložených, plnených aj zapekaných toastov. Pre milovníkov tmavého pečiva Penam ponúka aj tmavý toastový chlieb, či toastový chlieb cereálny.
Orientačná cena: 1,19 €/500 g, 0,79 €/250 g.
Recepty a foto Penam