SKVELÝ PROGRAM NA VÁS ČAKÁ UŽ TÚTO SOBOTU: ZABAVTE SA S RUŽINDOLSKÝMI BOSORÁKMI

Túžite dopriať svojim najbližším rodinné popoludnie plné zábavy spojené s originálnym divadelným zážitkom? Potom by ste si jednoznačne nemali nechať ujsť udalosť, ktorú si pre vás tesne pred Halloweenom prichystali ružindolskí „bosoráci“. S touto prezývkou sa Ružindolčania pasujú už od stredoveku. Prečo? To sa dozviete už 21. októbra v priestoroch vinárstiev Dobrý pocit a Rosenthal.

V minulosti boli mnohé ženy často obvinené z čarodejníctva, a to len pre svoje nezvyčajné liečiteľské schopnosti. Trest postihol aj Katarínu Šnajderovú z Ružindolu, ktorú v roku 1684 Trnavský magistrát odsúdil a upálil za branie úžitku od kráv, polí, záhrad a vinohradov. Podobne dopadli aj Magdaléna, zvaná Abdonička a Anna Chlebová, zvaná Jamborka. Práve osudy týchto žien inšpirovali trnavských hercov. V očarujúcej atmosfére vinárstiev Dobrý pocit a Rosenthal si pre vás pripravili hrané scény, ako aj celodenný sprievodný program v podobe rôznych zábavných aktivít.

Okrem toho si na mieste budete môcť vychutnať vynikajúce vína a skvelé tradičné domáce špeciality! V rámci programu sa môžete tešiť aj na obľúbeného alchymistu, bylinkárku, čarodeja či remeselníkov. O zážitok sa postará dobová stredoveká kapela a tanečníci. Nudiť sa určite nebudú ani tí najmenší.

Návštevníci sa nemusia báť ani nedostatku parkovacích miest. Voľné miesta pre nich pripravili pred Obecným úradom, pri cintoríne a k dispozícii bude aj vyhradené verejné priestranstvo. Pre všetkých, ktorí by sa v týchto termínoch radi ubytovali niekde v okolí, je v ponuke niekoľko ubytovacích zariadení v Trnave: Hotel Holiday Inn****, Hotel Impiq****, Hotel London***, Penzión Patriot*** či Hotel Spectrum***. Viac informácií a rezervácie nájdete na http://bit.ly/UbytovanieTrnava.

Miesto:
Ružindol

Dátum a čas konania:
21.10.2017 | 14.00 – 21.00 h.

Vstup:
Dospelý: 2 €
Dieťa od 6 rokov / študent: 1 €
Senior / ZŤP: 1 €

Viac informácií nájdete na http://bit.ly/RuzindolskaBosorka2017.

Zdroj foto: Trnava Tourism

Nájdete nás aj na Facebooku www.facebook.com/RegionTirnavia a na Instagrame www.instagram.com/regiontirnavia.

Tešíme sa na vás v Regióne Tirnavia!