Sendvič s ovocnou nátierkou

Suroviny:
Penam veka
130 g mäkkého tvarohu
2 lyžice práškového cukru
1 lyžička vanilkového extraktu
1,5 hrnčeka malín (iného ovocia)
40 g masla
med

Postup:
Tvaroh vymiešame s cukrom a vanilkovým extraktom. Plátky veky zľahka opečieme na masle. Jeden plátok natrieme ochuteným tvarohom, navrch rozdelíme maliny, prípadne iné ovocie, a prikryjeme druhým plátkom. Ak sladký obložený chlebíček podávame na raňajky, môžeme ho ešte pokvapkať medom.

 

Zdroj: Recepty a foto Penam

 

 

Náš tip:

Penam chlieb ľudový

Ak máte radi chrumkavú kôrku a voňavú vláčnu striedku, vyskúšajte ľudový chlieb do Penamu. Pšenično-ražný chlieb so zmesou korenín koriandra, rasce a fenikla sa predáva nebalený.

Orientačná cena: 1,45 € /700 g

 

 

Penam chlieb tirolský

Tirolský chlieb od Penamu je pšenično-ražný chlieb s obsahom ľanových semienok a cereálnej zmesi. Ľanové semeno je vynikajúcim zdrojom omega-3 mastných kyselín a vlákniny. Chlieb nájdete v regáloch medzi nebaleným pečivom.

Predajná cena 1,45 €/ 500 g