Šalát s kuracím mäsom
Potrebujeme:
4 kuracie prsia
3 polievkové lyžice smotany
2 polievkové lyžice horčice
1 veľký strúčik cesnaku, nakrájaného na drobno
2 čajové lyžičky worčestrovej omáčky
1 PL vínneho octu
150 ml majonézy
šťava z 1 / 2 citróna
parmezán
menšie šalátové hlavy
4 kuracie prsia
3 polievkové lyžice smotany
2 polievkové lyžice horčice
1 veľký strúčik cesnaku, nakrájaného na drobno
2 čajové lyžičky worčestrovej omáčky
1 PL vínneho octu
150 ml majonézy
šťava z 1 / 2 citróna
parmezán
menšie šalátové hlavy
Postup:
V panvici na rozpálenom oleji opražíme kuracie prsia nakrájane na tenké pásiky. Vyberieme z panvice a necháme vychladnúť.
V mixéri vymiešame smotanu, horčicu, cesnak, worčestrovú omáčku, ocot, majonézu, citrónovú šťavu a parmezán.
Nakrájame šalát a dáme ho do šalátovej misy. Na to dáme kuracie mäso a polejeme pripraveným dresingom.
Podávame s čerstvým chlebom alebo francúzskou bagetou.
V panvici na rozpálenom oleji opražíme kuracie prsia nakrájane na tenké pásiky. Vyberieme z panvice a necháme vychladnúť.
V mixéri vymiešame smotanu, horčicu, cesnak, worčestrovú omáčku, ocot, majonézu, citrónovú šťavu a parmezán.
Nakrájame šalát a dáme ho do šalátovej misy. Na to dáme kuracie mäso a polejeme pripraveným dresingom.
Podávame s čerstvým chlebom alebo francúzskou bagetou.