Pripravte sa na nový školský rok s KiK: Prakticky a bez stresu

S príchodom nového školského roka je dôležité zabezpečiť deťom všetko potrebné pre štúdium. V KiK nájdete bohatý výber školských potrieb, ktoré potešia nielen deti, ale aj rodičov. V ponuke sú  písacie a výtvarné potreby, farebné peračníky i praktické boxy na desiatu s obľúbenými motívmi na úspešný štart.

V KiK môžete vyberať z kvalitných písacích potrieb, od farebných ceruziek po praktické pravítka a nožnice, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou školského vybavenia. Pre malých umelcov tu nájdete rôzne druhy výtvarných potrieb, ktoré podporia ich kreativitu a zábavu. A aký by to bol deň bez poriadnej chutnej desiaty? Tú im môžete pripraviť do praktických desiatových boxov. Ak máte doma fanúšika obľúbenej rozprávky Labková patrola, iste sa potešia z ponuky KiK, kde si vyberiete z viacerých druhov boxov v chlapčenskej i dievčenskej farbe. S týmto motívom tu nájdete aj športové vaky, ruksaky a iné doplnky.

Nezabudnite ani na praktický peračník, kde sa uschovajú všetky potrebné písacie potreby. Pestrý sortiment peračníkov zaručí, že si iste každé dieťa nájde svoj obľúbený. Od farebných a hravých vzorov až po elegantnejšie prevedenia – ponuka je široká. Pripravte svoje ratolesti na nový školský rok v predstihu a bez stresu, s dôrazom na kvalitu a štýl.