Príďte si vychutnať najlepšiu kávu s príchuťou lásky. Kaviareň Pumpkin Spice

Kaviareň Pumpkin Spice je 1.diel novej série Prístav snov. Jeanie nikdy nevlastnila kaviareň. Je to však pre ňu vynikajúca príležitosť začať odznova, presne ako dúfala... Ak máte radi pohodové čítanie s vôňou kávy posypanej škoricou a množstvom romantiky, táto knižka je presne pre vás.

Jeanie Ellisová nikdy nevlastnila kaviareň. Nielenže netuší, ako ju spravovať, no už vôbec nevie, ako zapadnúť medzi obyvateľov malého mestečka Dream Harbor. Je to však pre ňu vynikajúca príležitosť začať odznova, presne ako dúfala.

Jeanie Ellisová ešte nikdy nezabila muža, no dnes v noci sa to možno zmení. Zúfalé časy si vyžadujú zúfalé riešenia. Pevnejšie zovrela v pästi bejzbalovú pálku, keď sa zakrádala po vratkom zadnom schodisku.
Nespala už tri noci – odkedy sa presťahovala do bytu nad kaviarňou, ktorá patrila jej tete. Teda, technicky povedané, nad svojou kaviarňou. Jeanie bola oficiálne novou majiteľkou kaviarne Pumpkin Spice, veľkej pýchy jej tety Dot, až do dňa presne pred dvoma týždňami, keď jej teta oznámila, že odchádza do dôchodku a na pár týždňov odlieta do Karibiku, aby popracovala na svojej ideálnej farbe opálenej pokožky.

Logan Anders má rád svoju pravidelnú dávku kofeínu v najlepšej a jedinej malomestskej Kaviarni Pumpkin Spice. Okrem toho sú jeho najdôležitejšími hodnotami stabilita, pokoj a vyhýbanie sa klebetám členov knižného klubu. Je to tichý introvert, no nová, trochu nemotorná a bláznivá majiteľka kaviarne ho vyvedie z miery.

Logan si nepotrpel na zdvorilostné rozhovory. Neznášal špekulácie o  počasí. Nepotreboval vedieť o  najnovšom škandále v  meste. A  ešte menej sa mu páčilo byť súčasťou najnovšieho mestského škandálu. Takže čím rýchlejšie bol hotový s  rozvozom, tým skôr sa mohol vrátiť späť do ticha farmy – alebo aspoň do takého ticha, aké len môže byť na farme s poltuctom sliepok, dvoma staršími kozami, jednou zachránenou alpakou a  babičkou, ktorá milovala rozprávanie. Našťastie bol jeho starý otec rovnako tichý ako on. Jeho babička rečnila dosť aj za dvoch. Takmer toľko ako táto Jeanie.

Pragmatického Logana rozčuľuje Jeanina spontánnosť a ju zase jeho nevrlosť. Avšak práve Logan je človek, ktorý je jej vždy ochotný pomôcť. Má v sebe ochranársky inštinkt a zdá sa, že presne to Jeannie potrebuje.

Kaviareň Pumpkin Spice je očarujúca romanca, ktorá vás rozosmeje a trošku aj rozplače. Zamilujete si Jeannie a Logana, do nosa vám prenikne vôňa škorice a pošteklí vás. V príbehu nechýba trochu tajomna, skvele opísané malomesto, farmársky svet, jesenný festival so všetkými druhmi tekvíc, jabĺčkami...