Príbehy párov, ktoré sa oficiálne zosobášili na festivale Grape

Novomanželia Terézia a Peter

Prečo ste chceli svadbu na festivale Grape?

Celý čas sme premýšľali, ako si naplánovať svadbu tak, aby to naozaj vystihovalo nás dvoch. Hneď od začiatku bolo jasné nám aj nášmu okoliu, že klasická svadba do úvahy nepripadá. Sme veľmi spontánni, máme radi nové veci, nové zážitky, cestovanie a zábavu. Prešli sme si veľa alternatívnymi nápadmi cez tajnú svadbu na úrade, záhradnú party, svadbu v Lisabone na ambasáde až po klasickú chatovačku so špekačkami. Ale všade nám niečo chýbalo.

Už minulý rok na Grape sme pokukovali na svadby, na dvoch sme aj boli pozrieť a odvtedy nám to vŕtalo v hlave. Je to to najprirodzenejšie spojenie, kde môžeme spečatiť našu lásku.

Ja pracujem v Kofole už 3 roky a teda slogan "Keď ju miluješ, nie je čo riešiť" jednoznačne platí ako pre čapovanú Kofolu, tak aj na ľudí v nej a som nesmierne hrdá, že som súčasťou tohto šialeného kolotoča, ktorý mi priniesol EXTREMne veľa kamarátov a skúseností. Bývame aktuálne v Trenčíne, celý rok chodíme po rôznych festivaloch a párty, ale Grape je stále to zavŕšenie sezóny, kde sa všetci stretneme a poriadne sa zabavíme.

Po tomto uvažovaní sme sa zhodli na tom, že zobrať sa na Grape, kde to ešte organizuje aj Kofola, je pre nás ako ušité a bude to naozaj náš deň, kde bude všetko to, čo milujeme. Zábava, rodina, kamaráti, Kofola a budeme to naozaj a úprimne my.

PS: Po predstavení návrhu našej rodine bola reakcia iba: "nič iné sme od vás nečakali, pošlite nám link na lístky". <3

Novomanželia Barbora a Martin

Prečo ste chceli svadbu na festivale Grape?

Milujeme grape a sme najvernejší fanúšikovia ❤️ toto by bol splnený sen pre nás oboch ❤️ Náš príbeh lásky je dlhý - trvá už neuveriteľných 10 rokov, sme milovníci festivalov a teda na týchto miestach sa tých príbehov popíše 🙃🤣... Spolu sme nevynechali ani jeden Grape. Milujeme tiež Chopok, kde sme sa aj zasnúbili a keďže sa zoberieme na našom ďalšom milovanom mieste, na Grape, tak to bude čistá fantaaaaazia ❤️

Novomanželia Romana a Filip

Prečo ste chceli svadbu na festivale Grape?

Naše dôvody sú jednoduché. Grape navštevujeme každý rok, máme tam okruh svojich priateľov a obaja sme „leniví“ sami si organizovať veľkú svadbu. 😊

Novomanželia Kristína a Marek

Prečo ste chceli svadbu na festivale Grape?

Mám za sebou 10 ročníkov festivalu Grape, Marek 5. Pásky odložené. Každý ročník to boli pre mňa také Vianoce v lete. Absolvovala som festival s dvomi inými chalanmi predtým, ani raz to nebolo ono. SNÍVALA som o tom, že si raz nájdem toho pravého práve na festivale, budeme obaja naladení na rovnakú vlnovú dĺžku a budeme sa vláčiť za ručičky po areáli, za každého počasia a baviť sa spolu. A ten sen sa mi splnil. ❤️ Od minulého roka spomínam na svadby na Grape a svadba na GRAPE s týmto mojím vysnívaným parťákom do života je dokonalé vyvrcholenie jednej festivalovej éry a našich spoločných 5 rokov ❤️

Novomanželia Barbora a Michal

Prečo ste chceli svadbu na festivale Grape?

Po 2 rokoch intenzívneho písania na sociálnej sieti a spoznávania sa, dlhých nočných telefonátov sme sa stretli v Trenčíne v jednom nákupnom centre, bol to deň ako každý iný a nakoniec to bol pre mňa ten najdôležitejší deň v mojom živote. Svadba na festivale bola pre nás vytúžený sen, nakoľko máme veľmi radi festivaly a už dlhší čas sme uvažovali o menšej svadbe, kde budeme obklopení v kruhu našich najbližších, ktorí nás poznajú od začiatku nášho vzťahu, ale z finančného hľadiska sme si nevedeli dovoliť usporiadať svadbu.