Pre malého šampióna
Suroviny:
Penam chlieb ľudový
250 g čerstvých šampiňónov
1 malá cibuľa
2 lyžice kukurice
1 kyslá uhorka
nátierkové maslo
olej, soľ
Postup:
Na panvici orestujeme na oleji cibuľku, pridáme nakrájané šampiňóny, osolíme a udusíme domäkka. Vychladnuté zmiešame v miske s kukuricou, nadrobno nakrájanou kyslou uhorkou a nátierkovým maslom. Ochutíme soľou. Natrieme medzi dva plátky chleba.
Zdroj: Recepty a foto Penam
Náš tip:
Penam chlieb ľudový
Ak máte radi chrumkavú kôrku a voňavú vláčnu striedku, vyskúšajte ľudový chlieb do Penamu. Pšenično-ražný chlieb so zmesou korenín koriandra, rasce a fenikla sa predáva nebalený.
Orientačná cena: 1,45 € /700 g
Penam chlieb tirolský
Tirolský chlieb od Penamu je pšenično-ražný chlieb s obsahom ľanových semienok a cereálnej zmesi. Ľanové semeno je vynikajúcim zdrojom omega-3 mastných kyselín a vlákniny. Chlieb nájdete v regáloch medzi nebaleným pečivom.
Predajná cena 1,45 €/ 500 g