POWER TRAINING ALEBO CESTA K ÚSPECHU VEDIE CEZ OHEŇ

Osobný rozvoj konečne v praxi.
Strácate sa vo svete, strácate sa sami v sebe? Našli ste sa ako bezducho hľadíte do prázdna, keď čakáte na autobus a neviete kde nastúpiť a kam cestovať ďalej? Alebo naopak všetky tie povinnosti vám už prerastajú cez rozum a nedokážete sa rozhodnúť čo vás zaťažuje a čo je zbytočné, aby ste sa mohli toho vzdať? Neviete sa vyrovnať s minulosťou, svojou životnou púťou prechádzate s mnoho sklamaniami a neúspechmi ? Aj takíto ľudia sa zúčastňujú cesty k objaveniu svojich skutočných 100%.

V čom spočíva Power Training?
Katka Kovalčíková, trénerka, spoločne s jej manželom Tonom obnovila tréningy po pôvodnom zakladateľovi a od roku 2006 spoločne pomáhajú ľuďom na ceste ku sebapoznávaniu. Iba za 2 dni dokážete nájsť vnútornú silu, pokoj a vyplniť to prázdno čo vo vás zanechalo to najdôležitejšie- vaše vlastné rozhodnutia. Garantovať vám to môžu desiatky teraz už silných a zmenených ľudí.

Odstránenie brzdiacich faktorov.
Alebo jednoducho prelomenie dosky jedným úderom holej ruky. Je to jedno z mentálno – vizualizačných cvičení, kde problém, s ktorým bojujete musíte jednoducho hľadať vo svojej hlave, pričom priznať si, že máte chyby, strach a bloky je ešte ťažšie ako vystaviť seba bolesti.

A záverečná fáza?
Je to cesta, krátka cesta posiata žeravými uhlíkmi, takzvaný FireWalk. Najdôležitejší je mentálny stav , kde každá ľudská bytosť dokazuje úžasnú schopnosť chrániť ľudské telo pred popálením, prípadne odídete len s malými pľuzgiermi.

Autor: TAMO (Nina Matejčeková)
Foto: TAMO