Pohodová výhra v Senici

Tretí vzájomný zápas so Senicou priniesol ďalšiu vysokú výhru favorita. Skóre v piatej minúte otvoril Rybárik, v druhej polovici tretiny skóroval aj Peško a rozdiel bol už dvojgólový.

V druhej tretine padli tiež dva góly, najskôr bol úspešný Chylo. O necelú minúte neskôr zvyšoval už na 4:0 Baran a bolo rozhodnuté.

Tretia tretina priniesla už len jeden gól, ale aj ten padol do domácej bránky. Úspešným strelcom bol Románek, ktorý zároveň aj uzavrel skóre. Piešťany tak natiahli svoju víťaznú sériu už na 10 zápasov a bezpečne vedú tabuľku.

Najbližší domáci zápas odohrajú Piešťany v piatok 10.12. o 18:00 s posledným Breznom.

 

HC Dukla Senica - ŠHK 37 Piešťany 0:5 (0:2,0:2,0:1)

Góly: 04:08 Rybárik (Pupák, Baran), 13:04 Peško (Haring, Bučka), 27:13 Chylo (Románek, Holovič), 28:05 Baran (Rybárik, Poláček), 52:46 Románek (Chylo)

 

ŠHK 37 Piešťany: Fumač - Kolník, Poláček, Bučka, Blaško, Vrána, Grman, Kalafut, Sluka - Rybárik Baran, Pupák - Mihálik, Peško, Haring - Chylo, Holovič, Románek - Rosa, Učeň, Klčo

HC Dukla Senica: Hiadlovský - Škadra, Beťko, Janík, Ondrovič, Hajas, Vrbovský - Liščák, Hanták, Lelkeš - Rajčák, Novák, Ch. Draschkowitz - Surovka, Goga, Kajba - Varga, L. Draschkowitz

 

(sd)