Pikantné mäsové rezance
Potrebujeme:
150 g bravčového stehna,
20 g oleja,
10 g masla,
10 g múky,
10 g horčice,
30 g pikantného kečupu,
malú cibuľku,
30 g šampiňónov,
50 g sladkokyslých uhoriek,
50 g čerstvej papriky,
soľ,
korenie,
worcesterskú omáčku,
pol kocky masoxu,
150 g zemiakov.
Mäso upravíme na rezance, mierne posolíme, okoreníme, poprášime múkou a po všetkých stranách opražíme na rozohriatom oleji. Opečené mäso premiešame s horčicou a kečupom, podlejeme vývarom z masoxu a dusíme do polomäkka. Potom pridáme nakrájanú cibuľu i šampiňóny a spoločne dodusíme. Napokon vmiešame nakrájanú uhorku, papriky a maslo, dochutíme worcesterom a všetko necháme prejsť varom. Podávame s varenými zemiakmi.