Obľúbené ročné obdobie napovedá, aké máte vlastnosti

Milujete zimu a využijete každú príležitosť na návštevu hôr a skvelú lyžovačku? Alebo ju pretrpíte a rátate dni do príchodu jari? Pozrite sa, čo o vás prezrádza obľúbené ročné obdobie.

  • Jar

Nadchýna vás prebúdzajúca sa jarná príroda, s nadšením sa vystavujete prvým jarným slnečným lúčom a čakáte, kedy zo zeme vykuknú prvé biele hlavičky snežienok? V tom prípade je medzi vašimi vlastnosťami trpezlivosť. Zároveň si dokážete užívať život pomalším tempom, ako tí, ktorí milujú leto či jeseň. To znamená, že v živote nehľadáte okamžité uspokojenie, ale dokážete si naň počkať.
Jar ako obľúbené ročné obdobie tiež pre vás predstavujú túžbu po nových zážitkoch a príležitosť na obnovu svojho ja po dlhej zime. V repertoári vašich vlastností sú aj kreativita a schopnosť byť lídrom.

  • Leto

Letné stanovanie s partiou kamarátov, víkendové grilovanie či pobyt pri mori, spojený s návštevou nočných žúrov, je typický pre spoločensky založených ľudí. Ak milujete leto, radi vyhľadávate spoločnosť druhých. Rodina, priatelia i kolegovia vás vnímajú ako optimistických, sympatických či asertívnych. Váš optimizmus sa naplno prebúdza z vychádzajúcim slnkom.
Milujete leto aj kvôli benevolentnému dennému plánu, popoludniami plnými leňošenia a minimom vrstiev, ktoré máte na sebe oblečené? Potom sú pre vás sloboda a nezávislosť kľúčovými ingredienciami pre šťastie.

  • Jeseň

Jeseň charakterizujú farby od výmyslu sveta a rôznorodé počasie – slnko, dážď, hmla, vietor... Toto ročné obdobie fascinuje najmä tých, ktorí radi riskujú. Avšak jeseň, podobne ako jar, môže byť tiež ročným obdobím evokujúcim neustálu túžbu po zmene. Idete mimo davu a nadchýna vás objavovanie nových vecí. Vaša nálada je zvyčajne ako na horskej dráhe, teda plná rôznych emócií. Vo svojom srdci ste však romantická a kreatívna osobnosť.

  • Zima

Máte radi zimu preto, lebo trávite veľa času doma pri knihe a horúcom čaji pod dekou? V tom prípade ste skôr introvertom, ktorého nabíjajú chvíle strávené osamote pri obľúbených činnostiach. Čo sa týka rozhodovania, zvyčajne je pre vás tvrdým orieškom – nemáte radi situácie, keď sa musíte rozhodovať. Opustiť zónu komfortu je pre vás veľký problém. Robíte to len veľmi neradi. Medzi vaše vlastnosti patrí aj lojálnosť. Prioritou pre vás sú rodina a niekoľko blízkych priateľov. Ak to zhrnieme, ste introvertná osobnosť vyznačujúca sa pokojnou povahou.
Mirka