Objavte skryté tajomstvá Severného Queenslandu

 

S nadšením oznamujeme príchod prvej série nového napínavého seriálu "Troppo", ktorý bude mať svoju premiéru už tento mesiac! Tento jedinečný seriál, plný dramatických zvratov a emocionálnych momentov, vás zaručene vtiahne do svojho príbehu a nenechá vás ani na chvíľu vydýchnuť. Sledujte ho v premiére 19.augusta o 22:45 na televíznej stanici AMC a ponorte sa do temného sveta plného intríg, nebezpečenstva a nezabudnuteľných postáv, ktoré si zamilujete.

Príbeh plný zvratov a napätia

"Troppo" rozpráva príbeh bývalého policajta Teda Conkaffeyho, ktorého život sa obrátil naruby po tom, čo bol nespravodlivo obvinený z pedofílie. Aby unikol pred nespravodlivým súdom a tlakom verejnosti, rozhodne sa opustiť civilizáciu a nájsť útočisko v divočine severného Queenslandu. Tu stretáva výstrednú súkromnú vyšetrovateľku, ktorá tiež nesie ťažké bremeno svojej nevyrovnanej kriminálnej minulosti. Spoločne sa púšťajú do vyriešenia zložitých prípadov, ktoré ich zavedú na miesta plné nebezpečenstva a odhalia temné tajomstvá.

Hviezdne obsadenie

Hlavné úlohy v seriáli "Troppo" stvárňujú:

  • Nicole Chamoun – Talentovaná herečka, ktorá prinesie do úlohy výstrednej vyšetrovateľky jedinečnú energiu a charizmu.

  • Lucas Linehan – V roli Teda Conkaffeyho, bývalého policajta, ktorého životné osudy vás nenechajú chladnými.

  • Thomas Jane – Výrazná osobnosť, ktorá dodá príbehu hĺbku a autentickosť.

Kde pravda nie je vždy jasná

"Troppo" je príbeh, ktorý prekračuje hranice bežného kriminálneho seriálu. Je to cesta do hlbín ľudskej psychiky, kde sa odhaľujú nielen tajomstvá zločinov, ale aj zložité vzťahy medzi postavami, ktoré bojujú so svojimi vnútornými démonmi. Pripravte sa na strhujúce dobrodružstvo, ktoré vás zavedie do exotického prostredia severného Queenslandu, kde sa divoká príroda stáva svedkom ľudských drám a nebezpečných situácií.

Nenechajte si ujsť tento výnimočný seriál! Sledujte "Troppo" každý pondelok o 22:45 na televíznej stanici AMC s premiérou už 19.augusta.