OBDOBIE JARMOKOV V TRNAVE ODŠTARTUJÚ NA GOLFE S TRADIČNÝMI ŠPECIALITAMI

 

Golfový areál v Kamennom mlyne v Trnave pozýva záujemcov na Jarmok na golfe, ktorý sa uskutoční už počas víkendu od 6. do 8. septembra. Návštevníci si môžu týždeň pred Tradičným trnavským jarmokom vychutnať jarmočné špeciality, lekcie golfu zdarma a rôzne atrakcie pre rodiny s deťmi.

Trojdňový program sa v areáli Golf Trnava začne v piatok 6. septembra o 15:00 h., a v sobotu a nedeľu od 12:00 h.

„Okrem lektorov, ktorí budú k dispozícii všetkým bezplatne, pripravujeme aj jarmočné občerstvenie od nášho šéfkuchára. Návštevníci si budú môcť pochutnať na tradičných špecialitách, ako sú kačica s kapustou a lokšami, cigánska pečienka či burčiak,“ uviedol marketingový manažér Jakub Hrušovský z Golf Trnava.

Pre deti a ich rodiny pripravili organizátori aj ďalší program v zelenom areáli golfového klubu. Pre najmenších aj ich rodičov budú pripravené hry na minigolfovom ihrisku, maľovanie na tvár a rôzne ďalšie atrakcie.

Špeciálna sobota

Hlavným cieľom podujatia je propagovať golf ako formu aktívneho trávenia voľného času. Golfový areál v Kamennom mlyne je otvorený nielen pre skúsených golfistov, ale aj pre tých, ktorí si tento šport ešte nevyskúšali. Špeciálna výstroj nie je potrebná, vybavenie si návštevníci môžu zapožičať priamo na mieste.

Druhý deň jarmoku bude okrem tradičného programu venovaný aj náboru do golfového klubu, ktorý je určený pre deti od šiestich rokov.

„Pod vedením skúsenej trénerky a športovej manažérky klubu Golf Trnava Oľgy Šimonič sa uskutoční ukážková hodina golfu. Stačí prísť v športovom oblečení s dieťaťom, a všetko potrebné rodičom vysvetlíme priamo v areáli. Nábor bude prebiehať od 13:00 h. do 15:00 h.,“ dodal marketingový manažér trnavského golfového areálu.

Vstup na podujatie je zdarma. Viac informácií sa dočítate na stránke: golftrnava.sk.

Zdroj foto: Golf Trnava

Viac informácií na stránke www.regiontrnava.sk, emailom info@trnavatourism.sk alebo priamo v Turistickom informačnom centre – Región Trnava. Otváracie hodiny TIC nájdete na www.regiontrnava.sk/produkt/turisticke-informacne-centrum .

Nájdete nás aj na Facebooku www.facebook.com/RegionTrnava a na Instagrame www.instagram.com/regiontrnava.

Tešíme sa na vás v Regióne Trnava!

Realizované s finančnou podporou Ministerstva cestovného ruchu a športu Slovenskej republiky.