Neuveriteľný motivačný zážitok: 25 hodín s Andym Winsonom na ceste k úspechu

Líder v oblasti transformačných tréningov na Slovensku Andy Winson dnes ohlásil svoj nový projekt. 25. januára 2025 uskutoční jedinečný tréning 25 hodín k úspechu. Účastníkov tréningu prevedie procesom, počas ktorého nielen naštartujú svoj úspešný rok, ale budú môcť zažiť jedinečnú udalosť, ktorá ašpiruje na rekord.

Symbolický dátum

Naštartovanie sa do nového života prebehne symbolicky v sobotu 25. januára 2025. „Je to symbolom toho, že keď človek na začiatku roka určitým spôsobom naštartuje svoju bytosť cez svoje myšlienky, cez svoje telo a aj cez svoju spiritualitu alebo duchovnú zložku, tak má veľkú šancu, že rok 2025 pre neho bude najlepším rokom jeho života,“  povedal Andy Winson. Ten sa už takmer 30 rokov venuje mentálnym tréningom, osobnostným tréningom a sebarozvoju. Vysvetľuje, že ľudia, ktorí si nastavia svoju myseľ, majú plán a aj svoje „prečo“, teda motiváciu, dokážu mať lepšie výsledky ako tí, ktorí sa niečím takýmto nezaoberajú alebo dokonca tieto aktivity vo svojej mysli bojkotujú. Inšpirácia urobiť zmenu k lepšiemu jednoduchým, extrémne praktickým spôsobom a rýchlo vznikla aj pre to, že mnoho ľudí je vyčerpaných, unavených a v konečnom dôsledku aj preinformovaných.

Príbehov ako sa ľuďom dokáže zmeniť život za krátky čas má Andy Winson veľmi veľa. Predsa len účastníkov jeho seminárov a tréningov dnes môže počítať na desiatky tisíc: „Ak má niekto trápenie, ktoré trvá desiatky rokov, častokrát sa dá vyriešiť behom pár desiatok minút. Úplne zmeniť život. Za tých 30 rokov je tých príbehov naozaj množstvo. A mne dávajú obrovskú silu a radosť pokračovať v tej práci, ktorú robím.“

Čo dokážeš robiť 25 hodín?

Vôbec po prvýkrát na Slovensku a podľa všetkého aj vo svete sa uskutoční tréning osobnostného rozvoja, ktorý bude trvať 25 hodín. Bez prestávky. Na mieste je teda otázka, ako sa dá niečo podobné zvládnuť? „Ako sme vydržali na Silvestra, keď bola dobrá zábava? Ako vydržíme na svadbe, tancovať ruka hore pokojne aj do rána? Ako vydrží lekár službu? Ako vydrží hasič v službe? Takto by som mohol pokračovať ďalej,“ pýta sa Andy a vysvetľuje, čo môžu účastníci očakávať: „Budem nielen ukazovať, ale aj učiť, aká obrovská sila sa nachádza v našom vnútri, len ju možno nevieme ešte používať. Ako môžeme pracovať s únavou. Ako veľmi rýchlo nadobudnúť energiu, ktorú potrebujeme.“ Účastníci si odnesú nielen okamžitý zážitok, ale aj množstvo praktických informácií a cvičení, ktoré môžu okamžite po tréningu odniesť do života, domovov, do práce či biznisu.

Motivačná party a zaujímaví hostia

Nestačí len sedieť a počúvať. Pre akúkoľvek zmenu v živote je potrebné niečo urobiť. „Keď má človek dobrú náladu a je v dobrej spoločnosti, naozaj dokáže fungovať aj 25 hodín. 25 hodín k úspechu preto bude aj motivačná party, na ktorej sa budeme zabávať, tancovať, učiť aj trénovať. Takto si budeme nastavovať myseľ na spokojný život,“ prezrádza Andy Winson. Dobrú spoločnosť budú bez najmenších pochýb robiť aj skvelí hostia z oblasti hudby, športu či biznisu, ktorých mená prezradia organizátori už čoskoro.

Žiadny guru ani rituálne zázraky. Andy Winson je absolventom Fakulty telesnej výchovy a športu. V tréningoch osobnostného rozvoja využíva nástroje psychologickej výnimočnosti a prepája jednotlivé zložky ľudskej osobnosti, aby človek mohol dosiahnuť svoj potenciál. „Je veľmi veľké množstvo ľudí, ktorí nevedia ani čo chcú. Na strane druhej sú takí, ktorí vedia veľmi presne, čo chcú, ale nedarí sa im to dosiahnuť. Po tréningu budú mať účastníci nielen definovaný cieľ, ale aj základný plán, ako tento cieľ dosiahnuť. Počas tréningu si uvedomia aj svoju skutočnú motiváciu, teda prečo tento cieľ chcú dosiahnuť,“ hovorí Winson.

Najdlhší tréning osobnostného rozvoja nie je určený pre tých, ktorí to už zabalili a povedali si, že za všetko ich nešťastie môžu všetci ostatní. „S tým sa nedá nič robiť,“ konštatujte motivačný tréner a dodáva: „Tréning 25 hodín k úspechu je určený pre tých, ktorí na sebe pracujú a aj pre tých, ktorí to ešte nevzdali. Ktokoľvek, kto má v sebe ešte nádej, že sa môže mať lepšie, možno dostane presne ten správny impulz, ktorý potrebuje. Ak bude dôverovať procesu a vloží do toho všetko, môže očakávať priam neuveriteľné zmeny,“ dodáva motivačný tréner Andy Winson.

Tréning 25 hodín k úspechu sa uskutoční 25. januára 2025 o 9:25 v Športovej hale v Trenčíne. Viac informácií o tréningu a vstupenky sú dostupné na stránke www.25hodinkuspechu.sk.