Najlepšia starostlivosť od Dove, akú ste kedy zažili

Správny alebo naopak zlý dezodorant dokáže ovplyvniť celý deň. Aby ste sa za všetkých okolností cítila krásne a sebavedome, vyvinula značka Dove novú generáciu antiperspirantov Dove Advanced Care, ktorá chráni pred potom a zápachom až na 72 hodín a zároveň je šetrná k pokožke.

Keď tancujete, keď objímate svojich blízkych, keď sa naťahujete, chcete vnímať len ten okamih a nemyslieť na to, či náhodou nemáte v podpazuší škvrny alebo nie ste cítiť potom. Antiperspiranty Dove preto poskytujú perfektnú starostlivosť a ochranu, na ktorú sa môžete spoľahnúť.

DLHŠIA OCHRANA, VIAC STAROSTLIVOSŤ

Ich antiperspiračná zložka je účinnejšia ako predtým, vďaka čomu zaistí ochranu pred potom a zápachom až na 72 hodín.

Antiperspiranty Dove Advanced Care sú navyše obohatené o unikátnu technológiu Triple Moisturizing, ktorá oproti predchádzajúcej verzii zaistí o 23% viac ošetrujúcich ingrediencií. Vďaka tomu je zloženie k pokožke šetrnejšie a ich prémiové hydratačné benefity sú porovnateľné s profesionálnou starostlivosťou o pleť. Antiperspirant vďaka tomu pomáha znižovať podráždenie podpazušia spôsobené napríklad holením a zanecháva pokožku jemnejšiu.

14 DRUHOV JEMNÝCH VÔNÍ

Antiperspiranty sú navyše dostupné v 14 rôznych vôňach a v troch obľúbených formách - guličková klasika, variant Invisible proti bielym a žltým škvrnám na oblečení alebo jemný antiperspirant v spreji na upokojenie pokožky.

Tohtoročnou voňavou novinkou v rade Dove Advanced Care je variant Broskyňa s jazmínovým kvetom, ktorá prinesie nekonečný pocit sviežosti.

S OHĽADOM NA PLANÉTU

Rovnako ako celé portfólio značky Dove aj všetky antiperspiranty majú certifikáciu Cruelty-Free od PETA. Ich obaly sú vyrobené z recyklovateľného hliníka a obsahujú tak 25% hliníkového recyklátu (PCR), ktorý je vyrobený zo 100% obnoviteľnej elektrickej energie.

Antiperspirant Dove Advanced Care 150 ml, DC 5,19 €

ČÍM SÚ UNIKÁTNE NOVÉ ANTIPERSPIRANTY DOVE ADVANCED CARE

Nové antiperspiranty Dove Advanced Care sú šetrnejšie aj účinnejšie.Ich antiperspiračná zložka je koncentrovanejšia, vďaka čomu zaistí ochranu pred potom a zápachom až na 72 hodín.

Sú obohatené o unikátnu technológiu Triple Moisturizing, ktorá oproti predchádzajúcej verzii zaistí o 23% viac ošetrujúcich ingrediencií.

Vybrať si môžete zo 14 rôznych vôní, letnou novinkou je variant Broskyňa s jazmínovým kvetom.

 

                                            Antiperspirant Dove Advanced Care 150 ml, DC 5,19 €

Súťažná otázka:

Koľko rokov uplynulo od uvedenia prvého výrobku značky Dove na trh?

a) 60 rokov
b) 65 rokov
c) 67 rokov správna odpoveď
d) 70 rokov

Budeme radi ak našu súťaž budete zdieľať na sociálnych sieťach 😊

Balíček obsahuje dva rôzne spreje + sprchový gél. Odmeníme troch výhercov.

Súťaž trvá do: 07.08.2024

Balíčky kozmetiky DOVE vyhrávajú: Juliána Kebová, Helena Konkolyová a Mariám Šeleng. Srdečne blahoželáme!