Mocca korunka

Prísady:

1 balíček Créme Olé čokoláda
300 ml mlieka
1 PL instantnej kávy
1 PL horúcej vody
250 ml smotany na šľahanie
1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker
1 balíček Smeta-fixu Dr.Oetker
1 balíček Polevy tmavej Dr.Oetker
nahrubo nasekané orechy na ozdobu


Príprava:

1. Créme Olé pripravíme podľa návodu na obale. Puding rozdelíme do sklenených pohárov.

2. Na prípravu mocca šľahačky zalejeme instantnú kávu v hrnčeku horúcou vodou a necháme vychladnúť. Smotanu vyšľaháme s vanilínovým cukrom, Smeta-fixom a vychladenou kávou. Šľahačkou naplníme cukrárske vrecko na zdobenie s hviezdicovitým výrezom a bohato ozdobíme puding v pohároch.

3. Dozdobíme polevou rozohriatou podľa návodu na obale a posypeme nahrubo nasekanými orechmi.