Michelinský zážitok vďaka ovsenej kaši Creamy Oats od Mixit

Ovsená kaša patrí po novom vďaka Mixit medzi vyberané lahôdky po boku takých ako sú foie gras alebo kaviár. Aspoň to tak vyzerá podľa zákazníckych recenzií. Mixit zaradil do svojej ponuky Creamy Oats, veľmi špeciálne vločky priamo pre prípravu ovsenej kaše, ktoré urobia kašu krémovou a jemnou, a to kľudne aj z vody. To nevedia ani v michelinských reštauráciách! (Asi preto tam ovsenú kašu ani neservírujú, ale možno vďaka Creamy Oats od Mixit začnú.)

Nie je treba dlhé predstavovanie. Zloženie Creamy Oats je prosté: 100 % ovsené celozrnné vločky. Ale nie je vločka ako vločka. Tieto sú špeciálne, fínske a mleté tak jemne, že ich nie je treba variť. Naozaj stačí zaliať kľudne len vriacou vodou a o minútu máte výbornú ovsenú kašu, ktorú už stačí len doplniť tým, čo máte radi.

Znie to na Mixit podozrivo banálne, že? Ale komentáre zákazníkov presvedčia snáď aj odporcov kaší:
Hana Z. - Tieto vločky sú naozaj ohromujúce...neraňajkujem už nič iné!

Ilona S. - Wauuuu, tak tie sú úplne úžasné, od tej doby čo ich mám.. ich požadujem každý deň na raňajky. Sú naozaj výborné a krémové... (Ja sa tých vločiek snáď nikdy neprejem :-))))) )

Jana N. - Nič lepšie som ešte nejedla. Za mňa super. Kto neochutnal, akoby nežil.

Miroslava B. - Nie som veľmi veľkým fanúšikom ovsených vločiek..... Ale táto kaša ma dostala do kolien. Je naozaj krémová, jemná a je mnoho možností, ako si ju dochutiť..... A veľkým bonusom je i rýchla príprava, čož je obzvlášť pri rannom zhone neoceniteľné.

Libuše P. - Tak tieto vločky ma dostali... Neverila som, že bez varenia z nich môže byť krémová kaša a ono je to tak, za minutku sú luxusné raňajky hotové. Stačí pridať kúsok čokolády alebo čo kto má rád.

Mixit Creamy Oats, 3,29 € za 800 g (cca 25 porcií), https://www.mixit.sk/produkt/minutove-ovsene-vlocky-800-g 

A teraz k tomu, čo do nich doplniť, aby bol michelinský zážitok kompletný. Lyofilizované ovocie z ponuky Mixit.sk kaši dodá sviežosť a šťavnatosť, orieškový krém Mixitella z nej urobí lahôdku, ktorá kľudne nahradí i dezert a oriešky ju už tak orieškovú chuť ešte umocnia. Oba tipy môžete na Mixit.sk kúpiť samotatne alebo ich Mixit rovno namiešal do zvýhodnenej sady, aby ste mali všetko pokope: https://www.mixit.sk/produkt/rodinna-sada-jahodova-minutova-sada-s-mixitellou.

Alebo môžete siahnuť po ingredienciách čerstvých. Mixit pripravil rovno niekoľko nápadov, aby bolo jednoduché vymýšľanie i príprava: https://www.mixit.sk/blog/kremove-ovsene-kase.

O Mixit.sk:

Mixit.sk je internetový obchod nielen pre fanúšikov zdravého stravovania. Na stránke www.mixit.sk si môže každý namixovať svoju osobnú zmes cereálí, müsli, ovsených kaší a mixov sušeného ovocia a orieškov z viac ako sedemdesiatich rôznych ingrediencií, ako sú rôzne cereálne základy, sušené ovocie, semená, oriešky, ale aj chuťovky ako čokoláda, mini sušienky, škorica či napríklad zázvor. Súčasťou ponuky sú predpripravené zmesi vytvorené výživovými špecialistami a ponuka surovín napríklad pre celiatikov alebo alergikov na určité typy potravín, ktoré sa v bežných zmesiach cereálí objavujú. Ďalšie produkty v sortimente sú Mixit čokolády z kvalitnej 70 % tmavej čokolády ochutené lyofilizovaným ovocím a orieškami, müsli tyčinky Mixitky, drinky v prášku, slané orieškové mixy a sušienky. Mixit všetko zabalí do krásneho tubusu v designe firmy a zákazník si môže vybrať doručenie Slovenskou poštou, PPL alebo osobný odber na odbernom mieste Packety.

Zdroj foto: Mixit

Súťažná otázka:

Koľko porcií kaše nájdete v jednej tube Creamy Oats?

a)10

b)18

c)25

Budeme radi ak našu súťaž budete zdieľať na sociálnych sieťach 😊

Súťaž o sadu Mixit (viď. obrázok) pre 3 výhercov

Súťaž trvá do: 11.09.2024

A víťazmi sa stávajú: Martin Čaja, Ing. Mária Piešťanská, Maria Šepešová