Leto plné pohodlných outfitov

Letné módne trendy sú vždy spájané s ľahkosťou a pohodlnosťou. Obliekať sa musíte tak, aby vám nebolo príliš teplo, zároveň tak, aby ste sa cítili dobre, pričom dôraz je nutné dať aj na praktickú stránku. Dva módne kúsky sú však už dlhodobo na výslní a určite by nemali chýbať ani vo vašich letných outfitoch!

Rifle na každú príležitosť

Leto je obdobím dlhých večerov, posedení s priateľmi pri drinku, prechádzok a voľnosti. Jedným z najpopulárnejších a univerzálnych kúskov oblečenia, ktoré nájdu svoje využitie celoročne, sú práve dámske rifle. Tieto pohodlné nohavice sú neoddeliteľnou súčasťou šatníka každej ženy a ich výhodou je, že si ich môžete zadovážiť v rôznych strihoch, čím ulahodíte každej postave. Zdá sa vám, že je to na toto ročné obdobie príliš? Samozrejme, pri pomyslení na letnú sezónu si predstavíme skôr úplne iné kúsky odevov, strihov či materiálov. Avšak nie všetky letné dni sú len o horúčavách.

Dámske rifle sú navyše všestranné a môžu byť nosené na viacero príležitostí. Môžete ich nosiť na vychádzku do mesta, do práce alebo aj na neformálnu večeru. Sú skvelou voľbou pre každú ženu, ktorá sa chce cítiť pohodlne a zároveň byť štýlová. V móde sú široké „zvonové“ rifle, ale ak sú vašimi obľúbenými Mom alebo Boyfriend strihy, choďte do nich. Investovať do takéhoto kúsku vo vašom šatníku sa naozaj oplatí.

Počas leta sú obľúbené svetlejšie verzie – pokiaľ siahnete po univerzálnych bielych rifliach, rozhodne neurobíte krok vedľa, keďže sú ľahko kombinovateľné. Čoraz viac priaznivcov majú aj roztrhané džínsy, ktoré sú na letnú sezónu priam ideálne. Samozrejme, prednosť v tomto ročnom období získavajú ľahšie modely, určite nenoste tie, ktoré vás majú zahriať v zime.

Crossbody kabelka ako trendy doplnok

Rifle s jednoduchým topom však treba v lete skombinovať ešte so zaujímavou crossbody kabelkou, do ktorej si odložíte tie najpodstatnejšie osobné veci. Tieto kabelky sú praktické a štýlové zároveň, pretože ich môžete nosiť cez plece a telo, a mať tak ruky voľné. Crossbody kabelky sa stali neoddeliteľnou súčasťou módy a sú vhodné pre každú príležitosť. Môžete ich nosiť každý bežný deň, ale aj na večerné výjazdy či do práce. V lete často nepotrebujete so sebou ťahať dáždnik ani sveter, preto vám táto menšia kabelka bude úplne stačiť.

Jej veľkosť prispôsobte príležitosti – na večerné rande má k šatám prednosť minimalistická verzia, kým na prechádzku s priateľmi môže ísť o väčší model. A čo sa týka farebnej palety, leto jej praje, skúste sa teda poobzerať po pútavých farbách. Napríklad taká jemná pastelová modrá perfektne oživí finálny look.

Letné trendy prinášajú do sveta módy nové farby, vzory a strihy, ktoré dodávajú outfitom nový a netradičný charakter. Nech už sa rozhodnete nosiť akékoľvek dámske rifle s crossbody kabelkou, alebo sa vyberiete inou cestou nejakého z trendov, dôležité je cítiť sa pohodlne a sebavedomo vo svojom outfite.

Zdroj foto: freepik.com