Leto 2013: Módne trendy

Imponujú vám trendy diktované zvučnými menami svetovo uznávaných módnych návrhárov? Pokiaľ patríte medzi dámy, ktoré nechcú pri voľbe svojho outfitu nechať nič na náhodu, rozhodne si zadovážte do svojich šatníkov kúsky podľa aktuálnej módy. Výber je pestrý a svoj štýl si nájde určite každá.

 
Metalické odlesky
Viacerí návrhári predviedli na vybraných kúskoch vo svojich kolekciách práve túto vychytávku. Kabátiky, topy, šaty, puzdrové sukne, alebo len časti odevu a nie len to. Či už chladné alebo teplé farby, v každom prípade s metalickým odleskom budete nadchádzajúcu letnú sezónu IN.
 
Grafika
Čo si pod týmto názvom predstaviť? Je to jednoduché: Vo vašom šatníku by rozhodne nemali chýbať kúsky obsahujúce tvary ako sú štvorce, obdĺžniky, kruhy, či šachovnicové vzory v rôznych farebných prevedeniach. Samostatnou kapitolou sú čierno- biele kombinácie, ktoré sú taktiež na túto sezónu mimoriadne v kurze.
 
Vráťte sa do 60 rokov
Kto by si nepamätal módu, kedy ulice vyzerali ako kvetinové záhrady. Deti kvetov hlásia návrat! Pre svet módy to znamená pestré farby od výmyslu sveta, šaty do tvaru písmena A, bodkované minisukne. K tomu nezabudnite zladiť svoj celkový look: do natupírovaných vlasov vsadiť pestrofarebné slnečné okuliare a môže vyraziť do ulíc.
 
Zvieracie vzory
Pustite zo seba tú šelmu von práve prostredníctvom svojho oblečenia: vzory tigra, geparda, ale aj hada či krokodíla by mali byť súčasťou vašej garderóby. Taktiež časti odevu prekryté vzormi vtáčích pier sa budú radiť medzi top vychytávky. Pokiaľ ešte nič zvieracie na seba nemáte, odporúčame rýchlo zakúpiť.
 
Biela košeľa
Klasika, ktorá nechýba v šatníku zrejme žiadnej z nás. Túto sezónu pohľadajte a zaobstarajte si minimálne novú, modernejšiu verziu z iných materiálov a trošku odlišného strihu ako máte doteraz. Ide o univerzálny kúsok odevu, ktorý sa dá skombinovať naozaj so všetkým, a môžete mať i viacej kúskov.
 
Športová móda
Najznámejšie značky vsadili na neónové farby a riadia sa tým nie len pri odevoch, ale aj pri ostatných častiach športových outfitov, ako napríklad tašky či obuv. Ak chcete byť IN i pri športovaní, oblečte si žiarivo zelenú, žltú alebo ružovú. Okrem iného budete mať záruku, že vás v týchto farbách nikto neprehliadne.
 
Čokoľvek sa rozhodnete nosiť, nezabúdajte pri tom, že najhlavnejšie je, aby ste sa v tom ktorom outfite cítili príjemne a sama sebou.

Autor: Andrea Zummerová