Kuchyňa v zemitých tónoch, tipy na vybavenie a dekorácie

Ako sa dni skracujú a teploty klesajú, nastáva čas, kedy sa viac ako inokedy tešíme na teplo domova. Kuchyňa v tlmených prírodných farbách, s teplými a zemitými odtieňmi, prináša pocit pokoja a pohodlia, ktorý je s príchodom chladnejších mesiacov na nezaplatenie. Preneste jesenné kúzlo do vašej kuchyne a vytvorte priestor, ktorý bude nielen funkčný, ale aj štýlový. ASKO - NÁBYTOK vám ponúka inšpiráciu a výber z tých najlepších kuchynských zostáv, vybavenia a dekorácií, ktoré dodajú vášmu domovu tú správnu jesennú náladu.

Kuchyňa v jesenných tónoch

Jesenné kuchyne volajú po teplých a zemitých tónoch, ktoré vnesú do vášho priestoru útulnú atmosféru. Odtiene hnedej, šedej a béžovej, ale aj výraznejšie farby ako je terakota alebo žltá, by vo vašej jesennej kuchyni nemali chýbať. Svetlé a neutrálne tóny opticky zväčšujú priestor. Pokiaľ práve to potrebujete, stavte na matné odtiene bielej, pieskovú, béžovú alebo svetlo šedú. Výhodou týchto jemných prírodných farieb je, že sa ľahko začlenia do akéhokoľvek interiéru. Kombinovať ich môžete s dreveným dekorom alebo aj výraznejšími kovovými prvkami pre vytvorenie zaujímavých detailov. Do módy sa vracajú aj celodrevené kuchyne, ktoré ponúkajú čistý a nadčasový dizajn. Kuchyňa s drevenými prvkami vyzerá skvele ako vo svetlom, tak v tmavom prevedení. V ponuke ASKO - NÁBYTOK nájdete širokú škálu drevených dekorov, vrátane tmavších odtieňov, ktoré dodávajú priestoru hĺbku a jedinečnosť. Zladiť ich môžete s hnedou alebo šedou farbou.


Tipy na jesenné vybavenie a dekorácie

Vytvorte si príjemné prostredie pomocou štýlových dekorácií z ASKO - NÁBYTOK, ktoré ľahko začleníte do svojej kuchyne. Nezabudnite na detaily, ktoré celý priestor doladia a dodajú mu tú pravú sezónnu atmosféru. S nasledujúcimi tipmi bude vaša kuchyňa pripravená na chladné jesenné večery plné dobrého jedla a príjemných stretnutí.

  • Drevený dekor – Zaraďte do svojho kuchynského vybavenia pomôcky s prírodným dekorom, ktoré krásne zapadnú do kuchyne v zemitých tónoch. Doštička Magnus z kvalitného bukového dreva je praktická a veľmi odolná. K dostaniu je v dvoch veľkostiach.
  • Textílie vo farbách jesene – Oživte kuchyňu obrusom alebo prestieraním vo farbách jesene. Šedý behúň s kvetmi v oranžovej a vínovej farbe rozžiari váš jedálenský kút a prinesie radosť do každodenného stolovania.

•     Drobné doplnky – Aj malé doplnky môžu vytvoriť veľký efekt. Umelé dekoračné kvety v žltej, oranžovej a   

červenej farbe alebo roztomilé dekorácie, ako sú drevené lucerničky, dodajú vašej kuchyni tú správnu jesennú atmosféru. Prozkoumejte nabídku kuchyní, které skvěle zapadnou do podzimního interiéru.

Jeseň je časom spomalenia a užívania si pokojných chvíľ doma. Premeňte svoju kuchyňu na príjemné útočisko, kde budete chcieť tráviť čo najviac času. Myslite na to, aby vaša kuchyňa spájala estetiku s praktickým využitím a jednotlivé prvky podporovali komfort a efektivitu každodenného varenia. Vďaka premysleným úložným riešeniam, ako sú priestranné zásuvky alebo skrinky s organizérmi z ASKO - NÁBYTOK, máte vždy všetko po ruke. Kvalitné materiály a odolné kovové úchytky zaisťujú, že vaša kuchyňa nielen skvele vyzerá, ale tiež dlho vydrží a ľahko sa udržuje.

Kuchyňa Top line Natura

Objavte kúzlo prírodných materiálov s kuchyňou TOP LINE Natura, ktorá kombinuje dekor duba Montreal s elegantnými matne čiernymi po-vrchmi. Model je navrhnutý tak, aby poskytol maximálne pohodlie a funkčnosť s prírodným efektom, ktorý je podčiarknutý reálnou štruktúrou dreva, na pohľad aj dotyk len ťažko rozoznateľného od pravého duba. Perfektne zapadne do jesenného interiéru vďaka svojej autentickosti a prirodzenému vzhľadu. Štýlová a zároveň praktická kuchyňa so špeciálnou povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov zaisťuje ľahkú údržbu a vysokú odolnosť voči svetlu, vode i nárazom. Bezúchytkové spracovanie dvierok umocňuje čistý dizajn tejto kuchyne, a je tak ideálnou voľbou pre moderné domácnosti s mladistvým duchom.

Kuchyňa ASKO line Kira

Cenovo dostupné, avšak veľmi kvalitné kuchyne vyrobené z vysoko odolného materiálu – to sú kuchyne z radu Asko Line. Kuchyňa KIRA je dokonalou voľbou pre tých, ktorí chcú, aby ich jesenný interiér žiaril v prirodzených farbách. Kombinácia matných a lesklých povrchov s drevenými prvkami skvele zapadá do atmosféry jesene, kedy dominuje teplo a útulnosť. S pestrými dekormi, od prírodných tónov po sofistikované tmavé od-tiene, prinesie táto kuchyňa do vášho domova harmóniu a štýl. KIRA nielen skvele vyzerá, ale tiež ponúka praktické riešenie, ktoré uľahčia každodenné varenie. Či už trávite večery s rodinou alebo organizujete jesennú hostinu, kuchyňa KIRA vám poskytne ideálne prostredie pre každý okamih.

Kuchyňa Top line EasyTouch

Pripadajú vám prírodné tlmené odtiene nevýrazné? Pokiaľ patríte medzi milovníkov farieb, nevšedný vzhľad kuchyne z radu TOP LINE v matne červe-nej vás určite zaujme. Táto kuchyňa vyniká sofistikovaným matným povrchom v hlbokej červenej farbe, ktorá pritiahne pozornosť, ale zároveň nebude pôsobiť krikľavo či rušivo. Kombinácia moderného dizajnu s tlmene červenými plochami vytvorí nevšedný a elegantný priestor, kde sa budete radi stretávať s rodinou. Kuchyňa ponúka premyslené vnútorné členenie a usporiadanie skriniek, ktoré zaručujú dostatok úložného priestoru a jednoduchú organizáciu, čo vám uľahčí každodennú prípravu jedál. Vďaka praktickému supermatnému a bezotlačkovému prevedeniu sa navyše ľahko udržuje.

Kuchyňa Best line PN100

S kuchynským programom PN100, ktorý je možné prispôsobiť na mieru, získate nielen dostatok priestoru a komfortu, ale aj štýl, ktorý ladí s jesennými farbami. Jednoduché línie dodajú vášmu priestoru elegantný vzhľad, zatiaľ čo prírodný dekor v kombinácii s kovovými úchytkami a presklenými skrinkami s osvetlením vnesie do kuchyne jedinečnú atmosféru. Tieto podzimné odtiene a zemitý dizajn oživia aj menšie kuchyne.

Vedeli ste, že…

V 8mich kuchynských štúdiách, ktoré má spoločnosť ASKO – NÁBYTOK v Slovenskej republike, si môžete do detailu naplánovať svoju kuchyňu snov? Odborníci vás prevedú celým procesom plánovania, zodpovedia všetky vaše otázky a vytvoria vám 3D návrh vašej budúcej kuchyne, aby ste mali jasnú predstavu, ako bude kuchyňa vyzerať.

Preferujete pohodlie domova, ale zároveň by ste sa pri plánovaní kuchyne radi poradili so skúsenými odborníkmi? V ASKO - NÁBYTOK môžete využiť komplexné poradenstvo v kuchynských štúdiách aj on-line. Naši experti vás celým procesom prevedú tak, že všetko bez problémov zvládnete.

Zdroj foto: freepik, asko nábytok