Kolagénové solárium - zázrak, ktorý neopaľuje

Ak sa povie solárium väčšine z nás napadne opálená pleť alebo vrásky. Vedzte však, že nie je solárium ako solárium. V tomto prípade vás neopáli, ale stimuluje kolagén a elastan v pokožke, vyhladí vrásky a zjemní póry. Nemusíte si ľahnúť pod skalpel, ani trpieť ako pri laserovej terapii. Stačí pravidelné ošetrenie kolagénom a vaša pokožka si hneď odráta pár rokov.


Čo získate?
Pleť bez vrások s pribúdajúcimi rokmi je snom azda každej z nás. Čím ich máme menej, tým lepšie pre nás. Redukovanie vrások je úloha číslo 1 pre kolagénové solárium. Lampy tvoria nový kolagén, ktorý zlepšuje stav pokožky na celom tele. Počas procedúry by pokožka mala zostať chladná. Svetelný zdroj produkuje teplo, to je však filtrované a odsávané zariadením. Vzhľad vašej pokožky bude sviežejší a jemnejší. Čierne škvrny a opuchy z pleti zmiznú, póry budú stiahnuté a nastáva bunková regenerácia.

Kolagénové vs. opaľujúce
Kolagénové solárium vyzerá rovnako ako jeho opaľovací dvojník. Rozdiel je však v trubiciach, opaľovacích lampách. Sú omnoho slabšie a sú nastavené priamo na typ kože, na ktorý majú pôsobiť. Anti-aging ošetrenia zlepší farbu pleti, zmierni pigmentové škvrny, redukuje vrásky a pleť vďaka nim pôsobí žiarivo a zdravo. Toto kolagénové ošetrenie podporuje prekrvenie a reparuje elastínové vlákna v tkanive, aby pleť zostala napnutá.

Za ako dlho?
Samozrejme, nečakajte zázraky na počkanie v štýle zatvoríme sa tam na desať minúť a vyjdem o päť rokov mladšia. Je to dlhodobý proces a výsledky sú v priamej súvislosti s vekom a súčasným stavom pokožky. Ak chcete viditeľné výsledky, odporúča sa minimálne 8 až 12 aplikácií v období 4 až 6 týždňov, aby sa vytvorili bio-stimulačné účinky. Najlepšie výsledky sa však docielia po 12 týždňoch. Začiatočný čas ošetrenia by nemal byť viac ako 10 minút na deň asi 3 razy týždenne. Postupne môžete zvyšovať minúty, maximálne však na 20 minút. Po ukončení ošetrenia si môžete výsledky ľahko zachovať prostredníctvom kombinácie 2 až 4 sedení za mesiac.

 

Najväčším bonusom asi je, že ak máte predsa chuť na kakaovú pokožku stačí iba v kolagénovom soláriu stlačiť tlačidlo a máte dva v jednom. Opálené telo bez vrások!

Autor: Andrea Zummerová