Kokosový smotanový koláč

100 g masla, 50 g margarinu, 200 g hladkej muky, sol Plnka: 250 ml sladkeho mlieka, 3 zltky, hrst pomletych orieskov, 100 g kokosovej mucky, 1 CL vanilkovej esencie, 50 g praskoveho cukru,sol Krem: 1 CL tatarskej omacky, 3 bielky, 1/2 CL vanilkovej esencie, 100 g praskoveho cukru Ozdobenie: kandizovane ceresne Do osolenej muky rozsekame nozom maslo spolu s margarinom a s vodou. Vypracujeme hladke cesto, ktore na doske vyvalkame do tvaru okruhleho kolaca. Kolac dame do formy, okraje trochu vydvihneme nahor, naplnime plnkou a pecieme v dobre vyhriatej rure 10 minut. Potom teplotu rury znizime, kolac dosusime, vyberieme a nechame vychladnut. Vychladnuty potrieme pripravenym kremom, znova vlozime do rury a zapekame, az kym povrch nezacne hnednut. Hotovy kolac ozdobime kandizovanymi ceresnami. Plnka: Cukor, sol, mlete oriesky, kokosovu mucku, vanilkovu esenciu, mlieko a zltky dobre spolu vymiesame. Krem: Z bielkov uslahame tuhy sneh a za staleho slahania postupne pridame cukor, tatarsku omacku a vanilkovu esenciu.