Kde nájdete najlepšie hotelové spa na Slovensku?

 Tatranský Grand Hotel Kempinski High Tatras získal v októbri už dve významné prvenstvá. K titulu najlepšej hotelovej reštaurácie na Slovensku teraz pribudlo aj víťazstvo za najlepšie hotelové wellness centrum v krajine. O udelení prestížneho ocenenia World Spa Awards pre ZION SPA LUXURY rozhodli odborníci z oblasti cestovného ruchu a wellness.

Iniciatíva World Spa Awards, zastrešujúca svetový hotelový wellness sektor, udeľuje toto ocenenie už od roku 2015.

„Získať už piate ocenenie je pre nás veľká česť, pretože o ňom rozhodujú odborníci z celého sveta aj široká verejnosť. Je to zároveň záväzok neustále udržiavať vysoké štandardy, ktoré sa očakávajú od wellness centier v hoteloch s piatimi hviezdičkami. V našom ZION SPA LUXURY kladieme dôraz nielen na špičkovú kvalitu, ale aj na detaily, ktoré vytvárajú jedinečný zážitok pre každého z hostí. Tí k nám prichádzajú nielen pre očarujúcu atmosféru a výhľad priamo na Štrbské pleso, ale aj kvôli dokonalej regenerácii tela a mysle,“ povedala Jana Vidová, generálna riaditeľka Zion Spa.

Jeseň je obdobím, počas ktorého hostia často vyhľadávajú pobyty vo Vysokých Tatrách v kombinácii s wellness oddychom. Najlepšie hotelové spa na Slovensku každoročne pripravuje sezónnu ponuku, ktorá je navrhnutá tak, aby hosťom poskytla obnovenie rovnováhy medzi stavom mysle a pleti.

„Počas tejto jesene sme sa rozhodli zamerať na dokonalú harmóniu mysle a pleti. Našim klientom ponúkame 90 minútovú procedúru pre vnútornú pohodu. Je navrhnutá podľa princípov psychodermatológie, pretože vieme, že emocionálny stav ovplyvňuje vzhľad pleti. Toto inovatívne ošetrenie redukuje stres a podporuje regeneráciu pokožky. V kombinácii s kolekciou produktov Aromatherapy Associates, pozostávajúcou z jedenástich prípravkov, vytvárame komplexný zážitok pre telo aj myseľ,“ vysvetľuje Jana Vidová a dodáva, že práve značka kozmetických výrobkov Aromatherapy Associates získala ocenenie World’s Best Aromatherapy Brand.

World Spa Awards je sesterská anketa k známejšej súťaži World Travel Awards. O celkovom víťazovi rozhoduje verejnosť a návštevníci, svoje slovo majú aj odborníci. Slovensko malo dosiaľ zastúpenie v každom súťažnom ročníku. Slávnostné odovzdávanie jubilejného 10. ročníka ocenení sa uskutočnilo 8. októbra 2024 v online priestore formou slávnostného galavečera.