KAŠTIEĽ VO VODERADOCH PRIVÍTA JAZZOVÝ ORCHESTER

V obci Voderady, neďaleko Trnavy, sa chystá koncertný večer. V sobotu 5. októbra sa v tamojšom kaštieli uskutoční hudobné podujatie s názvom Na vlnách jazzu a swingu. Návštevníci sa môžu tešiť na vystúpenie 9-člennej jazzovej skupiny FATS JAZZ BAND, pripravené bude občerstvenie aj uvítací drink.

Niekdajšie sídlo rodu Zichy, ktoré v minulosti slúžilo aj ako Stredné odborné učilište poľnohospodárske, je dnes vyhľadávané ako známe centrum kultúrnych podujatí pre miestnych aj turistov. Už počas prvej októbrovej soboty tu vystúpi FATS JAZZ BAND. Program začína o 18:30 h, pričom celé vystúpenie potrvá do 20:00 h.

„Letné večery u nás teraz vystriedajú jesenné podujatia, ktoré pripravujeme v súlade so sezónnosťou. Hostia si v sobotu môžu vychutnať zlaté časy hudby 20. – 40. rokov minulého storočia, pričom k jazzovej atmosfére neodmysliteľne patrí aj dobrá gastronómia. Preto si u nás môžu návštevníci dopriať čokoľvek z nášho jedálneho lístka a spojiť to s kvalitným vínom,” uvádza Arpád Hindi, riaditeľ GOYA Vitality Hotel.

Sobotný večer hosťom spríjemnia aj gastronomické špeciality a domáce dezerty v príjemnom prostredí kaviarne a reštaurácie Klára.

Vstupenky na jednotlivé dni sú už v predaji za 25 eur na osobu. Viac informácií o podujatí a rezerváciách nájdete na stránke Kaštieľa Voderady.