JUTA, RAFFIA, POVRAZY ČI HÁČKOVANIE

Obuv a doplnky z prírodných materiálov, ako juta, raffia, povrazy či háčkovanie, môžu zažiariť počas tejto sezóny aj vo vašom šatníku. Napriek tomu, že ide o veľmi skromné a jednoduché materiály, ktoré by sa mohli laickému oku pozdávať ako absolútny prežitok, napríklad vo výrobe spomínanej obuvi, neustále sú živou a tvárnou hmotou i v oblasti módy. Ponúkajú množstvo výhod, vďaka ktorým si môžete užívať bohémske a krásne leto i vy.

Praktickosť

Vďaka vzdušnosti topánok a klobúkov vyrobených z vlákien juty a raffia, sa budete cítiť vždy sviežo a pohodlne! Sú ľahké a mäkké, preto sú ideálnymi doplnkami na leto. Topánky a doplnky vyrobené z prírodných materiálov sú pevné a odolné, nemusíte sa strachovať, že by vás zradili v nevhodnej chvíli.

Rešpekt k životnému prostrediu

Juta, raffia, háčkovanie a povrazy sú obnoviteľnými zdrojmi, vďaka čomu sú udržateľné. Taktiež sú rozložiteľnými materiálmi, ktoré na rozdiel od syntetických materiálov neznečisťujú prostredie pri ich likvidácií.

Estetika

Juta, raffia a háčkovanie dodávajú vášmu vzhľadu rustický a naturálny nádych, vďaka čomu dosiahnete štýlový a harmonický vzhľad. Prírodné materiály majú neutrálne tóny, preto ich môžete kombinovať so širokou paletou farieb. Sandále z juty je možné skombinovať s bledými dlhými šatami, malou háčkovanou kabelkou a bohémsky look je na svete! Ak sa chystáte k vode, plážový štýl vytvoríte skombinovaním klobúku a tašky z raffie spolu s ľahkými šatami, plavkami a sandálmi. V prípade, že vás láka skôr elegancia, siahnite po háčkovanej kabelke, prípadne klobúku, a doplňte ich o čisté línie s jednoduchými šatami či sukňou v jednofarebných tónoch.

Prežite leto s DEICHMANNom a nechajte sa inšpirovať horúcimi trendmi! Prírodné materiály sú aktuálne zlatým kľúčom k štýlovému vzhľadu, preto nečakajte a obohaťte svoj šatník ešte dnes.

 

Zdroj foto: Deichmann