Jesenná harmónia – vytvorte si útulný a zdravý domov s FeelEco

S príchodom jesene nás príroda nabáda k pokoju a spomaleniu. Akonáhle sa dni skracujú a vonku začne fúkať chladný vietor, je čas zahaliť sa do mäkkých diek, zapáliť sviečky a nasať atmosféru teplého domova. Vzduch je presýtený vôňou škorice a opadaného lístia a my sa tešíme na pokojné večery strávené s rodinou, kde sa každý okamih stáva malým sviatkom. Aby sme si užili jesenné hygge naplno, potrebujeme domov, ktorý je útulný a zároveň čistý a zdravý. S prípravkami FeelEco, ktorý je odborníkom na prírodnú drogériu, ľahko dosiahnete dokonalú harmóniu.

Čistá bielizeň bez kompromisov

Prací gél White aj Prací gél Color obsahujú 97% podiel prírodného pôvodu, sú maximálne účinné v starostlivosti o bielu či farebnú bielizeň aj pri nižších teplotách, čo je ideálne pre jesenné upratovanie, kedy chceme šetriť energiu. Navyše nedráždia pokožku. Po každom praní sa môžete tešiť na čistú bielizeň s jemnou vôňou, ktorá namiesto silných alergénnych parfumov vonia po sviežej čistote a nedráždi tak čuchové bunky.

„Miesto silných a dlhotrvajúcich parfémov, ktoré boli vďaka svojim vlastnostiam nedávno zaradené medzi mikroplasty, odporúčame dať prednosť produktom, ktorých zloženie je tvorené vysokým podielom zložiek prírodného pôvodu a s parfumáciou vybranou s ohľadom na zdravie. Aj keď parfémy môžu lahodiť vašim zmyslom, sú často zdrojom veľkého množstva alergénov,“ uvádza Radek Marták, riaditeľ výskumu a vývoja FeelEco. Zároveň dopĺňa, že účinnosť a ekologickú šetrnosť prípravkov FeelEco potvrdzuje medzinárodná certifikácia EU Ecolabel, ktorú značka získala ako prvá v Českej republike už v roku 2010.

Hebkosť a vôňa, ktoré si zamilujete

Ak ste milovníci voňavej a mäkkej bielizne, potom odporúčame FeelEco Aviváž s vôňou bavlny, ktorá dodá vašim dekám a obliečkam tú pravú hebkosť, ktorú si počas chladných jesenných večerov tak veľmi obľúbite. Vďaka prírodnému zloženiu je aviváž šetrná k vášmu oblečeniu aj k prírode. Po vypraní vás očarí mäkkosť textílií a jemná vôňa, ktorá navodí atmosféru útulného domova a zároveň nedráždi pokožku ani dýchacie cesty. Užívajte si príjemné chvíle, kedy sa zababušíte do mäkkučkej deky, sledujete praskajúce plamene v krbe a počúvate zvuk jesenného dažďa za oknom.

„Aviváže FeelEco majú na rozdiel od iných značiek jemnú prírodnú vôňu a obsahujú tým pádom aj minimum alergénov. Poteší vás výborný antistatický a zmäkčujúci efekt, a tiež nižšie dávkovanie, než je obvyklé, ktoré je šetrné aj k vašej peňaženke,“ dopĺňa Radek Marták.

Pokiaľ hľadáte aviváž bez parfumácie, potom zvoľte aviváž z radu FeelEco Baby, poteší vás 97% podiel prírodného pôvodu, a predovšetkým žiadne parfémy, konzervanty ani alergény, ktoré by mohli dráždiť aj veľmi citlivú pokožku. Aviváž je tak vhodná na pranie bielizne od dojčiat až po dospelých s citlivou pokožkou. Očakávať môžete iba vôňu čistých surovín a po vypraní len vôňu čistej bielizne.

Žiarivo čistý riad pre rodinné chvíle

Keď sa zíde rodina pri spoločnej večeri, chcete, aby váš riad žiaril čistotou. FeelEco Tablety do umývačky All-in-one dokážu účinne umyť aj silne znečistený riad, a to aj pri nízkych teplotách, čo šetrí energiu a zároveň chráni váš riad. Predstavte si, ako po výdatnej večeri odpočívate, zatiaľ čo sa z umývačky ozýva jemné šumenie a vy viete, že sa môžete venovať rodinným hrám alebo rozprávaniu bez toho, aby ste sa museli obávať hromady špinavého riadu.

FeelEco Tablety do umývačky All-in-one zaistia čistý a lesklý riad už od prvého umývania, bez predumývania a s úsporou vody a energie. Iste oceníte, že pri otvorení umývačky vás nezahalí nepríjemný zápach. Tablety nezanechajú na riade odér, neobsahujú konzervanty, fosfonáty ani parfumy. Sú balené do praktickej, vo vode rozpustnej fólie a nie je teda nutné ich pred použitím vybaľovať. Sú vhodné pre EKO programy, perfektne umývajú už pri teplote vody 50 °C.

Nádherne lesklé poháre a poháriky

Pokiaľ ste zvyknutí používať umývačku, vyskúšajte prírodné FeelEco Leštidlo do umývačky, ktoré zaistí, že vaše poháre, taniere a príbory budú bez jedinej šmuhy a žiariť ako nové. Leštidlo je 100% prírodný produkt, jemne oplachuje riad a odstraňuje z riadu zvyšné kvapky a účinne ho leští. Obsahuje vybrané prírodné zložky, ktoré sa rýchlo rozkladajú v prírode a nezaťažujú životné prostredie. Vytvorte si doma atmosféru, kde sa každý detail postará o to, aby ste sa cítili ako v útulnom hniezdočku.

 

 

 

 

 

 

Zdroj foto: freepik