Inšpirujte sa a zahrejte sa lahodnou čokoládou novej chuti aj vône
Zima sa už naplno prihlásila o svoje slovo a tak je čas na teplé oblečenie, rukavice a čiapky. Aj tak však človek vonku premrzne. Po prechádzke v sychravom počasí sa preto zahrejte horúcim nápojom. Deti určite poteší horúca čokoláda alebo kakao, ktoré si po vzore amerických a anglických domácností môžu sami dozdobiť mäkučkými penovými cukríkmi. Nápoju totiž dodajú lahodnú chuť.
K zimnému obdobiu neodmysliteľne patria aj horúce nápoje, po ich prvom dúšku sa v tele rozleje príjemné teplo. A tak tu opäť máme sezónu čajov, punčov, a pre dospelých varených vín a grogu. Deti však najviac ocenia horúcu čokoládu, ktorá im dodá energiu. Pripravte si spolu čokoládu alebo kakao a doplňte ho cukríkmi z penového cukru HARIBO Chamallows. Drink nielen krásne ozdobia, ale dodajú mu aj lahodnú chuť a vôňu. Vyskúšajte túto zimu čokoládu v novom šate a užite si spoločné chvíle.
Horúca čokoláda s Chamallows
Ingrediencie:
- Kvalitná čokoláda
- Smotana
- HARIBO Chamallows Flowers
Postup:
Horúcu čokoládu pripravíte jednoducho. Do hrnce so hrubším dnom nalejte smotanu a do nej nastrúhajte alebo nalámte čokoládu. Za stáleho miešania pomalú zohrievajte, kým sa čokoláda úplne rozpustí a spojí sa so smotanou. Nápoj nemusíte dosladzovať, o to sa postarajú cukríky na hladine. Čokoládu nalejte do hrnčekov a dozdobte cukríkmi, ktoré sa v horúcom nápoji začnú pomaly rozpúšťať.
Tip:
HARIBO Chamallows môžete použiť aj na ozdobenie klasického kakaa. Postup je opäť jednoduchý, stačí si pripraviť horúce kakao a na jeho hladine nechať pomaly rozpúšťať cukríky.