Hydratácia na 24 hodín priamo zo sprchy

Po viac ako 15 rokoch výskumu prichádza značka Dove s revolučnou inováciou. Nový rad sprchových gélov Dove Advanced Care prináša 24 hodín starostlivosti telového mlieka priamo zo sprchy.

Značka Dove je synonymom hydratácie už od svojho začiatku, keď predstavila krémovú mydlovú tabletu s obsahom jednej štvrtiny hydratačného krému. Aj dnes za značkou stojí silný inovačný tím, ktorý posúva hranice možností.

Nové sprchové gély Dove Advanced Care majú príjemnú krémovú textúru, ktorá pokožku jemne čistí a hydratuje v jedinom kroku. Zloženie je plné účinných látok, ako je kyselina stearová, palmitová a 12-hydroxy stearová, ktoré sa v pokožke menia na ceramidy.

Hlavným tajomstvom revolučného zloženia a hĺbkovej hydratácie je však účinná patentovaná technológia 24H Renewing MicroMoisture, ktorá rozkladá olejové kvapky na milióny mikrokvapiek. Tie pokožka lepšie absorbuje, preto zabezpečujú okamžitú a intenzívnu hydratáciu,“ vysvetľuje Lenka Jonáková, marketingová manažérka Dove.

O dlhotrvajúci efekt sa stará Moisture Deposition Technology, ktorá hydratačné zložky do pokožky uzamkne. Pokožka je potom zamatovo jemná a vyživená po celý deň ako po použití telového mlieka. „Vďaka tomu získáte zamatovo hladkú pokožku na celých 24 hodín a navyše istotu, že vyživíte aj miesta, kam sa klasické telové mlieko nedostane,“ doplňuje Jonáková.

Sprchové gely Dove dostali taktiež nový modernejší a prémiovejší obal. Obal je vyrobený zo 100 % recyklovaných a recyklovateľných plastov. Všetky produkty Dove sa navyše pýšia PETA Vegan certifikaciou, ktorá garantuje veganské zloženie a zaručuje, že prípravky, ani žiadna ich zložka neboli testované na zvieratách.

Dove Advanced Care môžete vyzkúšať v deviatich rôznych variantoch. Odlišujú sa konzistenciou a vôňou, teda aj aromaterapeutickým účinkom - niektoré sú vhodné pre osvieženie a prebudenie, iné naopak pre ukľudnenie či zlepšenie nálady, dostupný je ale aj variant bez parfumácie.

Sprchový gel Dove Advanced Care 225 ml, odporúčaná cena 4.49 EUR, v predaji od apríla 2024

Sprchový gel Dove Advanced Care 400 ml, odporúčaná cena 6.49 EUR, v predaji od apríla 2024

DOVE ADVANCED CARE: NAJLEPŠÍ SPÔSOB, AKO HYDRATOVAŤ CELÉ TELO

Dove Advanced Care sú nové revolučné sprchové gély s extra hydratačným účinkom priamo zo sprchy. Vďaka patentovanej technológii 24H Renewing MicroMoisture získate pocit hydratovanej pokožky ako po použití telového mlieka na celých 24 hodín.

Dostupná je v 9 rôznych variantoch, ktoré sa líšia konzistenciou a vôňou, teda aj aromaterapeutickým účinkom.

Sprchový gel Dove Advanced Care 225 ml, DC 4.49 EUR,

Sprchový gel Dove Advanced Care 400 ml, DC 6.49 EUR, v predaji od apríla 2024.

 

 

Zdroj foto: freepik.com