Grilovaná špargľa s burratou a koriandrom

Čas prípravy: 30-35 minút
Porcie: 2
Ingrediencie:

    • 500 g zelenej špargle
    • 250 g burraty
    • 1 kúsok bio citrónu (kôra z citróna)
    • 1 štipka farebného korenia mlynček Kotányi
    • 1 štipka morskej soli mlynček Kotányi
    • 3 lyžice koriander vcelku Kotányi
    • 1 lyžička Kotányi GRILL zelenina
    • 5 lyžíc olivového oleja

Prípravné kroky:
1. Prvým krokom je príprava marinády na špargľu. Na tento účel sa olivový olej zmieša s 1 lyžičkou GRILL zeleniny Kotányi.
2. Potom môžeme špargľu zaliať olejom. Položte špargľu na gril, kým nie je hotová a má peknú farbu.
3. Koriander opražíme na panvici.
4. Grilovanú špargľu podávame s burratou.
5. Dochuťte trochou čerstvej citrónovej kôry, olivového oleja a ozdobte praženými koriandrom.
6. Všetko dochutíme soľou a korením.