GOLFISTI Z TRNAVY PRIPRAVUJÚ OKTÓBERFEST

Trnavský golfový areál v Kamennom mlyne privíta tento rok už druhý ročník podujatia s názvom Októberfest na golfe, ktoré sa bude konať počas víkendu od 27. do 29. septembra.

Podujatie inšpirované originálom z nemeckého Mníchova sa uskutoční počas posledného septembrového víkendu od 12:00 do 19:00 h. Návštevníci sa môžu tešiť na golfové aktivity a tradičné stánkové špeciality, ktoré k tomuto podujatiu neodmysliteľne patria.

„Už minulý rok sme vedeli, že toto podujatie zorganizujeme opätovne, keďže vlaňajší premiérový ročník bol z tohto hľadiska veľmi vydarený. Pri týchto akciách máme možnosť lepšie spoznať našich návštevníkov a vidieť ich skutočný záujem o golf. Už počas najbližšieho víkendu sa v našom krásnom prostredí môžu hostia tešiť na ďalší jedinečný Októberfest. Pripravené budú bavorské špeciality od kuchárov s bohatými skúsenosťami z Nemecka a Rakúska. Samozrejme, nebude chýbať tankové remeselné pivo podávané v litrových krígľoch,“ uviedla Daniela Novotná, event manažérka.

Zábava pre celú rodinu a hudobní hostia

Organizátori pripravili pre verejnosť bohatý športový program, vďaka ktorému si počas celého víkendu môžu jednotlivci aj rodiny s deťmi vyskúšať, aké je to byť golfistom. K dispozícii budú skúsení lektori, ktorí ich bezplatne oboznámia so základmi hry a pomôžu im osvojiť si správnu techniku švihu. Pre najmenších majú animátori pripravené aj obľúbené maľovanie na tvár.

Bohatý sobotný program obohatí aj golfový turnaj dvojíc, ktorý odštartuje o 11:00 h. Atmosféru celého dňa spestrí aj Karpatská kapela z neďalekej obce Dolná Krupá, ktorá svoj koncert odštartuje o 14:00 h. Zahrajú známe slovenské aj moravské ľudovky.

Nedeľný turnaj vo footgolfe

Tohtoročný Októberfest na golfe vyvrcholí netradične footgolfovým turnajom. Ten sa začína v nedeľu o 10:00 h., keď areál v Kamennom mlyne privíta 3. kolo Trnavskej footgolfovej ligy.

Vstup na podujatie je zdarma. Viac informácií sa dozviete na webovej stránke golftrnava.sk

 

Zdroj foto: Golf Trnava

 

Tešíme sa na vás v Regióne Trnava!