Finále rozhodne siedmy zápas

Piešťanci začali šiesty finálový zápas najhoršie ako sa dalo, keď už po necelej polminúte inkasovali z hokejky Roháča. V tretej minúte ale vyrovnával Chylo a v siedmej dokonca otočil stav Pupák a hostia vyhrali prvú tretinu.

Potom však prišla už tradične katastrofálna druhá časť hry, v ktorej Piešťany dostali štyri góly. Úspešnými strelcami boli Bartík, Vlk, Petran a Pleva, ktorý zároveň vyhnal Tomeka z brány, ktorého nahradil Fuamč.

V tretej tretine už Piešťany s výsledkom nič nespravili, domáci sa tiež gólovo nepresadili a tak sa o postupujúcom do baráže rozhodne podobne ako v minulom ročníku až v siedmom finálovom zápase.

 

MHK 32 Liptovský Mikuláš - ŠHK 37 Piešťany 5:2 (1:2,4:0,0:0)

Góly: 00:25 Roháč (Pleva, Bartík), 23:31 Bartík (Pleva), 30:07 Vlk (Kuric, Paukovček), 33:33 Petran (Bartík, Pleva), 36:31 Pleva (Bartík, Lištiak), - 02:50 Chylo (Rybárik, Kolník), 06:24 Pupák (Prokop, Baran)

 

ŠHK 37 Piešťany: Tomek - Kolník, Kalafut, Bučka, Zajac, Magušin, Grman, Poláček, Vrána - Baran, Prokop, Pupák - Románek, Peško, Haring - Gálik, F.Novák, Lušňák - Rybárik, Učeň, Chylo

MHk 32 Liptovský Mikuláš: Palko - Lištiak, Devečka, Petran, Bača, Kadlubiak, Vlk, Hyben, Klepáč - Bartík, Pleva, Roháč - Kuric, Paukovček, Pohanka - Ďurný, Mravec, Zlocha - Macík, Legerský, Oravec

 

(sd)