Dúhový tvarohový koláč

Ingrediencie :
    • 10 balení ovocného želé v rôznych príchutiach a farbách ( po 2 balenia z jednotlivých príchutí)
    • Creamy fingers piškóty dr Gerard
    • 5 vanilkových tvarohov
    • olej
Postup prípravy :
1. Tiesniacu tortovú formu dôkladne vymažte olejom a vyložte piškótami.
2. Prvú vrstvu pripravte zo želé (1 balenie) a tvarohu (1 balenie): želé rozrobte v ¼ množstva vody, ktoré je uvedené v návode, a po miernom vychladnutí zmiešajte s tvarohom. Hotovú hmotu vylejte na korpus z piškót a nechajte stuhnúť.
3. Druhú vrstvu pripravte z rovnakého želé (1 balenie) tej istej príchute, ktorú ste použili na prípravu tvarohovej vrstvy: želé rozrobte v ½ množstve vody, ktoré sa uvádza v návode, a nechajte vychladnúť.
4. Po kontrole, či hmota s tvarohom už v tortovej hmote vytuhla, ju zalejte vrstvou pripraveného želé a znovu nechajte stuhnúť.
5. Tieto činnosti postupne opakujte s každou farbou želé. Jednotlivé farby striedavo prekladáme, aby vznikol dúhový tvarohovník.
6. Nakoniec dáme do chladničky schladiť a môžeme servírovať. Dobrú chuť !