Čokoládové fondue s ovocím a zmesou sušienok a trubičiek
Oslaďte si chladné a zimné obdobie poriadnou dávkou horúcej čokolády s ovocím, trubičkami a inými keksíkmi. Pripravte si na večer čokoládové fondue!
Ingrediencie :
• ¼ kocky masla
• 2 tabuľky horkej, mliečnej alebo bielej čokolády
• trubičky dr Gerard
• obľúbené ovocie
• rôzne sušienky
Postup :
1. Čokoládu a maslo rozpustite vo vodnom kúpeli.
2. Nalejte do nádoby na fondue, dole zapáľte sviečku, ktorá bude udržiavať teplotu hmoty, aby sa stále zohrievala.
3. Na špáradlá napichnite obľúbené ovocie nakrájané na menšie kúsky, ktoré namáčajte v čokoláde.
4. Trubičky dr Gerard ponárajte do čokolády a jedzte striedavo s ovocím.
5. Dobrú chuť!