Čo si budete môcť zahrať počas jesene? Štvorica očakávaných videoherných titulov

Jeseň je tradične najsilnejším obdobím, čo sa týka noviniek z rôznych oblastí. Tak napríklad výrobcovia smartfónov si predstavenie najpokročilejších modelov nechávajú práve na toto obdobie a okrem množstva ďalších oblastí to platí aj o videohrách. Predstavíme vám štvoricu, ktorá rozhodne patrí medzi najočakávanejšie hry nadchádzajúcej jesene.

Test Drive Unlimited Solar Crown

Začneme niečím pre všetkých (virtuálnych) pretekárov. Po dvanástich rokoch totiž vychádza nový diel série Test Drive, tentokrát nazvaný Test Drive Unlimited Solar Crown. Po Test Drive: Ferrari Racing Legends sa séria opäť vracia ku konceptu pretekania v otvorenom svete, aký sme tu naposledy mali ešte pri Test Drive Unlimited 2 z roku 2011. Solar Crown vychádza už 12.9. na PC, PS5 a Xbox Series X/S.

Frostpunk 2

Fanúšikovia budovateľských stratégií a tiež survival žánru sa môžu tešiť na Frostpunk 2. Odohrávať sa bude 30 rokov po prvej hre a opäť sa ujmete roly vodcu v alternatívnej histórii začiatku 20. stor., v ktorej sa ľudstvo ocitlo na pokraji zániku kvôli celosvetovej vulkanickej zime. Dátum vydania bol stanovený na 20.9. a Frostpunk 2 taktiež vychádza na PC, PS5 a najnovší Xbox.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Ak patríte k tým, ktorí hrávajú hry na herné konzoly a konkrétne na Nintendo Switch, zaujímať vás môže pokračovanie legendárnej série akčných adventúr, The Legend of Zelda. A viete čo? V najnovšom diele, The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, budete hrať za samotnú Zeldu. Hra vychádza 26.9.

Call of Duty: Black Ops 6

V neposlednom rade tu máme niečo pre fanúšikov first-person strieľačiek, konkrétne Call of Duty: Black Ops 6. V single-player kampani CoD Black Ops 6 sa hráči pozrú na začiatok 90. rokov a na následky studenej vojny a môžu sa tešiť aj na vyobrazenie Druhej vojny v Perzskom zálive. Hra vyjde 25.10. a okrem trojice PC, PS5 a Xbox Series X/S si ju zahrajú aj hráči s minulou generáciou herných koznol, čiže PS4 a Xbox One.

 

Zdroj foto: Autor: Drobot Dean / Stock.adobe.com