Chutné bryndzové nátierky
Recept č. 1
1 cibuľu, mletú rascu a 1 čajovú lyžičku mletej červenej papriky. Bryndzu vymiešajte so zmäknutým maslom, pridajte nadrobno nasekanú cibuľu, rascu, červenú papriku a všetko dobre premiešajte. Podávajte k čerstvému pečivu.
Recept č. 2
Budete potrebovať: 200 g bryndze, 4 lyžice ochutenej majonézy, 4 paradajky, 3 malé cibuľky s vňaťou, 100 g rastlinného nátierkového masla, mletú sladkú červenú papriku, drvenú rascu a soľ. V miske vymiešajte rozotretú bryndzu, nadrobno nasekané cibuľky aj s vňaťou, maslo, majonézu, soľ, mletú papriku a rascu. Pred podávaním ozdobte kolieskami čerstvých paradajok.
/no/