Chlebíček s jahodami
Suroviny:
Penam chlieb tirolský
250 g mäkkého tvarohu
2 lyžice javorového sirupu
1 lyžička vanilkového cukru
200 g jahôd
Postup:
Tvaroh dáme do misky s javorovým sirupom, vanilkovým cukrom a roztlačenými jahodami. Všetko dobre premiešame a natrieme na plátok chleba. Zľahka prikryjeme druhým plátkom chleba, zabalíme do fólie a vložíme do desiatového boxu. K chlebíčku môžeme pridať zopár umytých a osušených jahôd.
Zdroj: Recepty a foto Penam
Náš tip:
Penam chlieb ľudový
Ak máte radi chrumkavú kôrku a voňavú vláčnu striedku, vyskúšajte ľudový chlieb do Penamu. Pšenično-ražný chlieb so zmesou korenín koriandra, rasce a fenikla sa predáva nebalený.
Orientačná cena: 1,45 € /700 g
Penam chlieb tirolský
Tirolský chlieb od Penamu je pšenično-ražný chlieb s obsahom ľanových semienok a cereálnej zmesi. Ľanové semeno je vynikajúcim zdrojom omega-3 mastných kyselín a vlákniny. Chlieb nájdete v regáloch medzi nebaleným pečivom.
Predajná cena 1,45 €/ 500 g