Bravčové rezne so zelenou fazuľkou a rajčiakmi

Potrebujeme:
400 g bravčovej krkovičky,
soľ,
mleté čierne korenie,
lyžičku hladkej múky,
70 g údenej slaniny,
250 g zelenej papriky,
cibuľu,
mäsový vývar,
2 rajčiaky,
kari korenie,
zelenú petržlenovú vňať.

 
Mäso pokrájame na rezne, osolíme, okoreníme a poprášime múkou. Údenú slaninu nakrájame na kocky, opražíme, aby pustila dostatočné množstvo masti. Na nej prudko opečieme pripravené rezne z oboch strán. Potom pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a opražíme dozlata. Očistené fazuľové struky pokrájame, uvaríme v osolenej vode do polomäkka, scedíme a pridáme k mäsu. Podlejeme horúcim vývarom, okoreníme kari korením, prikryjeme a dusíme. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme rajčiaky pokrájané na osminky, zelenú petržlenovú vňať nadrobno posekanú a dusíme. Podávame s hranolkami, posypanými petržlenovou vňaťou.