Bieliace pásiky sú komfortný spôsob bielenia zubov

Krásny biely úsmev nie je len o vzhľade, ale je aj vizitkou toho, ako sa staráte o svoje zuby a v akom stave ich máte. Avšak nie všetci ľudia, ktorí sa o zuby dôkladne starajú, ich majú tak biele ako by chceli.

Nie vždy stačí pravidelné čistenie

Pravidelné umývanie zubov je samozrejme základ potrebný k tomu, aby ste mali nielen zdravé, ale aj biele zuby. Avšak kefka a pasta vám nie vždy dokážu zabezpečiť belosť zubov podľa vašich predstáv.

Ak sa to týka aj vás a aj napriek príkladnej starostlivosti o zuby ich nemáte tak biele ako by ste chceli, bude vašou jedinou možnosťou podstúpiť bielenie zubov. To môžete podstúpiť u svojho zubného lekára, ale mnohých ľudí odrádza cena takéhoto ošetrenia.

Alternatívou je bielenie zubov doma pomocou bieliacich pásikov. Tie sú taktiež veľmi efektívnou metódou na bielenie zubov, keďže obsahujú rovnaké ingrediencie aké používajú aj zubní lekári. Výhodou bieliacich pásikov je, že ide o lacnejšie a v podstate aj pohodlnejšie riešenie.

Ako sa bieliace pásiky používajú a ako si udržať zuby biele čo najdlhšie?

Používanie pásikov už naozaj nemôže byť komfortnejšie. Stačí si ich nalepiť na zuby a mať ich nalepené stanovenú dobu. Tá sa môže mierne líšiť v závislosti od toho, aké pásiky ste si vybrali. Najpodstatnejší je však fakt, že počas toho, ako budú bieliace pásiky pôsobiť, sa môžete venovať iným činnostiam.

Počet dní takejto bieliacej kúry taktiež závisí od konkrétnych pásikov. Nie vždy však musíte absolvovať plný počet dní. Pri spokojnosti s úrovňou vybielenia vašich zubov ešte pred uplynutím daného počtu dní môžete bieliacu kúru prerušiť a zvyšné pásiky si nechať na neskôr, keď si budete chcieť opäť vybieliť zuby.

A viete, čo robiť, aby vám efekt bielenia vydržal čo najdlhšie? Samozrejmosťou je aj naďalej dodržiavať dôkladnú ústnu hygienu. Výraznou pomocou je aj dodržiavanie takzvanej bielej diéty aspoň niekoľko dní po bielení.