Ako si zútulniť terasu či balkón? Nadčasový boho štýl, ktorý neomrzí

Aby ste sa na terase či balkóne cítili príjemne, je potrebné si toto miesto zútulniť. Jedným z najobľúbenejších štýlov na skrášlenie vonkajšieho priestoru je boho štýl.  Jeho originálnosť spočíva v uvoľnenej atmosfére, farebných vzoroch a prírodných prvkoch, ktoré spolu vytvárajú harmonické a pohodlné prostredie. Ak je to pre Vás to pravé, inšpirujte sa novinkami v KiK.

Ako začať? Stavte na koberec. Nové trendy hovoria, že koberec už nemusí zútulniť priestor len v interiéri, ale perfektne vynikne aj na terase či balkóne, kde sa stane výraznou dominantou tohto štýlu. V KiK nájdete viaceré farby i tvary kobercov, a tak ich ľahko zladíte i k ostatným doplnkom.  Potom už len stačí pridať solárne svetlá či svietniky s etnickými prvkami, ktoré sa vo večerných hodinách postarajú o intímnu a relaxačnú atmosféru.

Doplnkami k dokonalosti

K boho štýlu bezpochyby patrí aj zeleň i rôzne drevené i keramické sošky či dekorácie. Ak máte dostatok miesta, priestor si môžete oživiť závesnými košmi s kvetinami či s bylinkami, drevenými nápismi či obľúbeným lapačom snov. Ak máte na terase alebo balkóne stolík, nezabudnite na prestieranie, ktoré ho ochráni pred nečistotami, a zároveň skvele vynikne ako vkusný doplnok. V KiK nájdete i voskované obrusy v rôznych prevedeniach i vzoroch. Ideálna a štýlová ochrana, ak máte na terase alebo na záhrade jedálenský stôl.

Zdroj foto: kik.sk