3 typy ľudí, ktorí budú nadšení zo sušičky potravín pod stromčekom

Neradi kupujete hlúposti, na ktoré sa práši na poličke, a radšej investujete do darčeka, ktorý blízki skutočne využijú. Skvelou voľbou je sušička potravín. Poradíme vám, ktorí ľudia ju ocenia a aký typ sušičky pre nich vybrať.

1. Rodiny s deťmi, ktoré sa snažia žiť zdravo

Deti by najradšej chuť na sladké zahnali sušienkami a čokoládou. So sušičkou potravín im rodičia môžu prichystať zdravé maškrtenie.

Ak rodina nemá vlastnú záhradu, je vhodná sušička s 5 táckami a s časovačom. Stačí nastaviť čas a rodičia môžu ísť do práce alebo na nákup. Prístroj sa v určenú dobu sám vypne.

Tip:
Skvelým darčekom pre rodiny je táto sušička značky Excalibur. Údržba je mimoriadne jednoduchá, pretože podnosy môžete dať do umývačky.
 
2. Dôchodcovia s veľkou záhradou


Nadšení záhradkári výkonnú sušičku potravín využijú na maximum. Už nikdy nebudete musieť počúvať lamentovanie, že nemajú kam dávať jablká, pretože si ich nasušia.

Ak majú veľkú záhradu, vyberte väčšiu sušičku s 9 táckami, ktorú určite využijú. Dôchodcovia, ktorí sú celý deň doma, zvládnu postrážiť aj sušičku bez časovača.

Tip: Ideálnym výrobkom je pre nich táto sušička Excalibur s veľkou sušiacou plochou o rozlohe 1,39 m2.

3. Priaznivci surovej stravy

Vyznávačov takzvaného vitariánstva nesmierne potešíte, keď pod stromčekom nájde poriadnu sušičku. Zvlášť v zime sa jeho strava nezaobíde bez sušených potravín a ovocných placiek.

Vyberajte väčšie modely sušičiek. Uvedomte si, že keď napríklad jablko rozkrájate na plátky, zaberie naozaj veľa miesta. Sušička musí vedieť sušiť aj pri teplotách pod 42 stupňov. Ak sa u sušičky nedajú nastaviť teploty, nekupujte ju, vitarián ju nevyužije.

Tip: Pre priaznivcov surovej stravy je ideálna táto sušička Excalibur s 9 táckami, ktorá vie sušiť už od 29 stupňov. Dokúpte aj sušiace vložku na ovocné placky.

Urobte radosť so sušičkou Excalibur

Nekupujte lacné prístroje z Číny a radšej potešte príbuzných kvalitnou sušičkou Excalibur z USA. Vďaka špeciálnemu systému rozvodu vzduchu Hyperwave suší lepšie ako konkurencia.

Navyše je vyrobená z odolného polykarbonátu, ktorý odolá aj rane kladivom. Motor je šikovne umiestnený z boku, takže nehrozí, že do neho zatečie šťava z ovocia.